2777
2789
عنوان

شدم آدم بده💔

84 بازدید | 6 پست

داستان از این قراره که دختر خالم ب عروس داییم اینا گفته که ما وضع مالیمون خوب نیست(در صورتی ک خوبه) و خبر ب گوش من رسید.. 

من دلم شکست چون عروس داییم اینا خیلی کلاس میاد جلو من..

زنگ زدم ب دختر خالم ک چرا همچین چیزی گفتم دختر خالم میگه من نگفتم!اون از من پرسیده همچین سوالی 😐اما عروس داییم میگه ن اون خودس گفته!آخر من نفهمیدم حق با کدومشونه!

دختر خالمم رفته ب عروسه گفته چرا همچین کاری کردی و فلان بعد میگن ای ولش کن با هم آشتی میکنن

از این ور خالم زنگ زد مامانم چرا دخترت دو بهم زنی میکنه(خدا شاهده نمیخواستم)

مامانمم ن گذاشت ن برداشت میگه این روانیه تخم سگه مثل باباش😐🤕💔💔💔💔💔

مامانم خیلی دعوام کرد خیلی دلم شکست 

حالا چیکار کنم دیگه هیچکس بهم اعتماد نداره😔 

و با خالمم رفتارم چطور باشه!؟

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو دهن دختر خالت یکی مامانتم‌محل نده

رفتارم با خالم چطور باشه؟

بنظرت کار اشتباهی کردم ب دختر خالم گفتم؟😔

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 
بیخیال تجربس دیگه دنبال حرف نگیر هیچوقت

اگه خالم چیزی گفت چی بگم ؟خالم میگه تو دیکه حق نداری تو جمعا خانوادگی باشی لومون میدی😐