نوششششششین مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 عنوان ترشحات مقعد | مشاهده متن کامل بحث + 5260 بازدید | 45 پست خواهش میکنم اگه کسی پیام منو می بینه بهم کمک کنه آروم بشم سه ماهه باردارم سه ماه هست که ترشحات مقعد دارم دکتر اجازه کلونوسکوپی نمیده دارو هم نمیده میگه تشخیص فقط با کولونوسکوپیبدون درد و خارش و یبوست و اسهال هست یعنی این چه دردیه من گرفتارش شدم 1401/10/25 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 فک کنم بلغمه ک از بدنت خارج میشه میشه یک کم بیشتر توضیح بدی
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 خب همونی ک دکتر میگه رو انجام بده دکتر میگه بعد زایمان آخه تا ۷ ماه بارداری ۲ ماه هم خونریزی بعد زایمان ۹ ماه من چه کنم وضعیت ام بدتر بشه چی😭
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2244 میشه یک کم بیشتر توضیح بدی من با توجه به تجربیاتی ک نزدیکام داشتن میگم البته تو حاملگی نبود وقتی بلغم غلبه کرده بود داروهایی ک بهشون داده بودن باعث میشد از مقعدشون دفع بشه ک ترشحات سفید بود و کشدار وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2244 دکتر میگه بعد زایمان آخه تا ۷ ماه بارداری ۲ ماه هم خونریزی بعد زایمان ۹ ما ... چیزی نمیشه نترس وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
موخوره عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 1315 عزیزم نگران نباش این نگرانی خیلی بیشتر بهت اسیب میزنه وقتی دکتر گفته بعد از زایمان یعنی احتمال داده که خطر خاصی نداره براتشاید اصلا تا چند ماه دیگه خود به خود خوب شد
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 من با توجه به تجربیاتی ک نزدیکام داشتن میگم البته تو حاملگی نبود وقتی بلغم غلبه کرده بود داروهایی ک ... چند ماه طول کشید که ترشحات قطع شد خواهش میکنم ازشون بپرس دقیقا چی هست فکر کنم چون بدون درد و..... هست شاید این مورد باشه
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 عزیزم نگران نباش این نگرانی خیلی بیشتر بهت اسیب میزنه وقتی دکتر گفته بعد از زایمان یعنی احتما ... 😭😭😭😍😍😍
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2244 چند ماه طول کشید که ترشحات قطع شد خواهش میکنم ازشون بپرس دقیقا چی هست فکر کنم چ ... تا وقتی ک خوب بشن دیگه اگ بلغم کم باشه یکی دوماه اگ زیاد باشه چهار ۵ ماه ولی چون واس تو تو حاملگی اینجور شده نمیشه گف قطعا همینه.مزاج بلغمی نشنیدی؟ وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 [QUOTE=269476279]تا وقتی ک خوب بشن دیگه اگ بلغم کم باشه یکی دوماه اگ زیاد باشه چهار ۵ ماه ولی چون واس تو تو حاملگی ای ...[/QUOاز حاملگی نیست از تغذیه بد بود زیاده روی در خوردن ترشی کردم
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 تا وقتی ک خوب بشن دیگه اگ بلغم کم باشه یکی دوماه اگ زیاد باشه چهار ۵ ماه ولی چون واس تو تو حاملگی ای ... مزاج بلغم اسمش رو شنیدم ولی نمیدونم چیه
نوششششششین مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 928 فک کنم بلغمه ک از بدنت خارج میشه مریندا جان کجا رفتی عزیزم باهام حرف بزن
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2244 [QUOTE=269476279]تا وقتی ک خوب بشن دیگه اگ بلغم کم باشه یکی دوماه اگ زیاد باشه چهار ۵ ماه ولی چون وا ... خب تغذیه تو درست کن خوب میشی اگ عفونت بود دردی خارشی چیزی متوجه میشدی وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2244 مزاج بلغم اسمش رو شنیدم ولی نمیدونم چیه بزن تو گوگل همه رو نوشته وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9247 فوق تخصص گوارش رفتم آزمایش خون نوشت همه اش خوب بود بعد گفت باید کلونوسکوپی بری دکتر بیهوشی ان ... انشالله خوب میشیچیزی نیست عزیزم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9247 اگه اذیت کننده نیستکلونوسکوپی انجام ندهبرا جنین ضرر دارهاین چند ماه هم صبر کن جانم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه