2777
2789
عنوان

همه تون بیاید نظر بدید

178 بازدید | 13 پست

فکر کنید شما یه دختر تقریبا معتقد هستید،مثلا حجاب دارید و با نامحرم دست نمی دید و نماز می خونید اکثرا.ولی بقیه موارد اوکی هستید یعنی خیلی خشک مقدس نیستید!از لحاظ چهره ام معمولی با کمی نقص باشید ،تیپ اسپرت ولی با حجاب،به نظرتون ازدواج سنتی برای یه دختر تقریبا مثبت بهتره یا دوستی و آشنایی؟و اینکه از تایپ پسرایی خوشتون میاد که اهل دخترایی ان که به خودشون میرسن و ...( از اینا که آرایشی و عمل دارن و با پسرا راحتن مثلا دست میدن و بغل و...).یعنی از اون پسرا خوشتون بیاد ولی شما سلیقه شون نباشید به علت اعتقادات  و سادگی و ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار منو توصیف کردی

از دوستی بدم میاد چون من خودم تا حالا با کسی نبودم اما از کجا معلوم اونی که باهاش دوست میشم هم اینطور باشه

ترجیح میدم اگه مورد خوبی پیش اومد سنتی اول آشنا بشم

من نفهمیدم خودت مذهبی ولی از پسری خوشت میاد ک زن قرای دوس داره☹️☹️☹️☹️☹️☹️

آره از ظاهر و یه سری کاراشون خوشم میاد.مثلا ابراز علاقه هاشون ( نه این دوستی های الکی) یا مثلا اونا که موهاشون یکم بلنده و تیپ اسپرت میزنن

انگار منو توصیف کردی از دوستی بدم میاد چون من خودم تا حالا با کسی نبودم اما از کجا معلوم اونی که با ...

آخه اونایی که تو سنتی میان یکم خشک و رسمی ...هستن.مثلا خیلی اهل تیپ زدن نیستن،خیلی کارها به نظرشون مسخره و جلف و سبکه.بیش تر یه زن میخوان برای زندگی آروم.

مثل این میمونه که بگی من آبی هستم اما از پیرایی خوشم میاد که قرمزو دوست دارن..یا خودت قرمز سو که بنظ ...

من نمی تونم خودم رو عوض کنم شما حق داری.اما یه سری اتفاقا و چیزای باحال تو اون روابط و آدما هست که تو سنتی نیست.اونا فقط یه زندگی آروم و بی دردسر میخوان بشی زن خونه .ولی من یه زندگی پر هیجان دوست دارم.مثلا همون اتفاقی که تو دوستی ها میوفته

آخه اونایی که تو سنتی میان یکم خشک و رسمی ...هستن.مثلا خیلی اهل تیپ زدن نیستن،خیلی کارها به نظرشون م ...

منم از سنتی خوشم نمیاد از اون ورم میترسم برم دوست بشم با پسرا  روابط اجتماعیم با جنس مخالف خوبه ولی به محضی که اسم عشق و عاشقی بیاد وسط گند میزنم یا طرف دلمو میزنه یا حوصلشو ندارم  

من نمی تونم خودم رو عوض کنم شما حق داری.اما یه سری اتفاقا و چیزای باحال تو اون روابط و آدما هست که ت ...

برای ما شاید اینطور خوب باشه که تو یه جمع بریم و با یه پسر اول فاز رفاقت بگیریم بعد پای عشق بیاد این‌جوری آمادگی هم پیدا می‌کنیم

شما هم مثل منی ؟یعنی حجاب و عقایدت منظورمه

من متنو درست متوجه نشدم که شما چجوری هستین ولی خودم زیاد اهل حجاب و نامحرم نیستم اما فوق العاده ایمانم قویه اهل روزه هستم و خلاصه‌ا اهل خدا و امامای عزیزم ولی ظاهرم غلط اندازه متاسفانه