ما با مامانم اینا تو یه ساختمونیم. مامانم بعد از مهمونی غذا یا میوه یا دسر که اضافه میمونه برای اینکه اونا دونفر بیشتر نیستن و مامانم رژیمه و غذاها خراب نشه میده به ما که بخوریم از این ور شوهرم از این کار مامانم ناراحت میشه و میگه این کار مامانت اصلا جالب نیست . یا بعضی وقت ها بابام یه مواد غذایی زیاد می خره مامانم میاد میده به ما میگه اینا برای ما زیاده و خراب میشه . نظر شما چیه؟
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب سبک زندگی ها فرق میکنه دیگه اگه دوست ندارم به نظرش احترام بزار به مادرت بگو اینکار رو نکنه
میدونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد میکنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
ن کارش بد نی ولی اون حس مردونگی از شوهرت گرفته میشه
من مادرم لفظشو میاورد ک اگه پول میخوای مامان هستم و اینا شوهرم دلخور میشد فهمیدم احساس قدرت نمیکنه بااین حرف به مامانم گفتم علی دوست نداره اینحرفو میزنی