2777
2789

تو تاپیک  قبلم گفتم داداش سیب زمینیم وایساد زنش هر چی متلکه بارم کرد منم چون خانوادم هیچوقت طرفمو نگرفتن جرئت نکردم جواب بدم و فقط ب داداشم گفتم دیگه سوار ماشینت و خونت نمیام و مامانم چون از عروسش میترسع رفت ازش معذرت خواهی کرد و منو کوچیک کرد خدا ب سر شاهده من هیچ اذیتی نکرده بودم میدونم همه طرف عروسم اینجا اما خونوادم آدمای سطح پایین و بیسوادن واسه همین همه سوارمون میشن 💔 خودم دانشجو دکترام خیر سرم با این حال دلم می‌خواد از داداشم معذرت بخوام که جلو همه بهش گفتم دیگه دلمو خونت نمیزارم با اینکه اون باید معذرت بخواد ک وایساد همه چی بارم کنه بازم دلم آروم نیست بنظرتون بکنم یا بیشتر مقصر جلوه داده میشم لطفا خواهرانه راهنمایی کنید سه روزه گریم بند نمیاد هیچی بدتر بی کسی نیست 🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اروم باش و بخاطر ادمایی که گریه انداختنت فکرو زندگیتو خراب نکن،بنظرم اگه وابستگی مالی ب برادرت نداری اصلا باهاش رفت و امد نکن ولی مقابله به مثل هم نکن اگه مقصر عروسته مطمن باش خدا بهترین حکمو در موردش اجرا میکنه فعلا هیچگونه رفت و امدی نداشته باش

والا هر کسی یه عقیده ای داره ، من اگه جای شما بودم چون در حقم اجحاف شده هیچ وقت عذرخواهی نمی کردم این کار قربانی کردن خودته و به مرور به دیگران یاد میدی که می تونن هرطور که می خوان باهات رفتار کنن 

لازم نیست معذرت بخوای،،،،ولی باهاشون از این بعد خوب رفتار کن و بی احترامی نکن که بهانه نیفته دست عروستوت 

روابط رو باهاش کمرنگ تر کن از این به بعد ،،،،،،،اصلا فکر کن نیستن !!!!

در حد یه سلام و حرف زدن معمولی ،،،،

جوری رفتار کن،،خیلی عادی و شاد و دیگه باهاشون صمیمی نباش  که عروستون حرصش بگیره ،،،

یکم بیشتر توضیح میدی؟ اگه میدونی داداتش هم معذرت میخواد معذرت بخواه وگرنه نه

کلش اینه که مامانم منو خیلی جلو عروسش کوچیک میکنه چون میدونه بهم حسادت میکنه طرفو اونم می‌گیرد فکن بهم گفت بی صاحاب بعد مامانم رفت معذرت خواهی کرد خیلی دلم میسوزم ازش الانم واسه اینکه بیشتر این منو کوچیک نکنه مادرم میخوام از داداشم معذرت بخوام که اختلاف نیفته بینمون

منم با زنداداشم دعوام شد داداشم خیلی کارا کرد دلمو خیلی شکوند منم دوساله ن خونش میرم ن بازنش میحرفم فقط با خودش سلام علیک میکنم اگه مقصر نیستی عذرخواهی نداره

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
منم با زنداداشم دعوام شد داداشم خیلی کارا کرد دلمو خیلی شکوند منم دوساله ن خونش میرم ن بازنش میحرفم ...

مادرت طرف کدومتونو گرفت نرفت از زنداداشت عذر خواهی کنه کاری ک مادر من کرد 

کلش اینه که مامانم منو خیلی جلو عروسش کوچیک میکنه چون میدونه بهم حسادت میکنه طرفو اونم می‌گیرد فکن ب ...

اشتباه نکن اینبار بهت حرف زد جوابشو بده منم خیلی جوابشو دادم تاپیکهام هست بخون از اینا بدتر گفت بهم الان دیگه محل سگ هم بهش نمیزارم

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
مادرت طرف کدومتونو گرفت نرفت از زنداداشت عذر خواهی کنه کاری ک مادر من کرد 

نننن اصلا موقع دعوا هر دوتامونو دعوا کرد یه اندازه عذرخواهی هم نکرد خیلی اسرار میکنه آشتی کنین ولی زیزه بار نمیرم زنداداشم به غلط کردن افتاده زنگ زد عذرخواهی ازم ولی برا من مرده

اشتباه نکن اینبار بهت حرف زد جوابشو بده منم خیلی جوابشو دادم تاپیکهام هست بخون از اینا بدتر گفت بهم ...

ن هر چی میکشم از بی عقلی مامان بابامه رفته ازش عذر خواهی کرده اونم بیشتر شیر شده و حق ب جانب 

گلم کار به این بحثتون ندارم ولی خواهرانه تجربه شخصیم رو بهت میگم منم مادرم خیلی پسردوست هستن و خدا ببخشه حتی ارث دخترا رو هم دادن به پسراشون ما ناراضی هستیم ولی به مادرمون بی احترامی نمی کنیم فقط روابطمون رو کم کردیم سعی کن کلا مستقل باشی از همه نظر و رفتار موجه داشته باشی روابطتون رو حتی با مادرتون حساب شده باشه و زیاد دنبال حاشیه نباش هیچی جز هدف خودتون براتون مهم نباشه وقتی درگیری نباشه نیاز به عذرخواهی هم نیست به هر حال خانواده رو نمیتونی جدا کنی تمرکزت رو از بقیه بردار و رو خودت بذار