2777
2789
عنوان

دختر ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 38 پست
دخترم پنج سالشه چون بادختربزرگم فاصله سنی زیادی نداره باهم بازی میکنن لج بازنیست خیلی منطقی رفتارمیک ...

عزیزم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دختر منم ۶سالشه دقیقا همین جوری بعضی وقتا از این همه خوب بودن و منطقی بودنش  تعجب میکنم ولی از ...

مربی باشگاهش و معلم زبانش به شدت ازش راضی هستن اصلا بچه لوسی نیست که الکی گریه کنه یا بهونه بگیره تنها مشکلش اینه که زیادی ریز بین هست و خیلی حواس جمع هست و این قضیه باعث شده از خانواده همسرم کناره بگیره و با بچه های که منطقی نیستن خیلی سازگار نیست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقت ها اهل پرخاشگری هست اون لحظه بغلش میکنم ازش میپرسم چی باعث شده عصبی بشی بهش میگم چشمات رو ب ...

دختر من یوقتا میگ نی نی بشم 

میگم من نی نی نباشی دوستدارم 

خیلی اهل محبتم 

منم کلاس میبرمش

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
کلا دختر منم قاطی بچه شر نمیشه  ولی الگو برداری دارن  کل روز تو یه کلاس در کل خوب  ...

آره کلا هر دوره یه بحران هایی داره ...

ولی من اعتقادم اینه تاثیری که جو خونه و روابط والدین و برخورد اون ها روی بچه داره ، هیییچ کسی و هیچ محیطی نمیتونه روی بچه داشته باشه ، حداقل برای ۷ سال اول زندگی ...

بعد این دورانم که باید مدیریت صحیح داشت ...

انشاالله هممون فرزندان موفق و اصیل و باشعور تحویل جامعه بدیم ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
اره دختر منم بگم نمیشه خرید ساکت  کلا خوبه  ولی بجها کلافه میشن از تنهایی  کوچیکتر ...

دختر منم فکرمیکنه من همسنشم انتظار داره دائم باهاش بازی کنم بعضی وقتا غر میزنم مامانم میگه خب ب جز تو الان کیو تو خونه داره از قصد عذاب وجدان میده بهم ی وقت ب نوه اش بد نگذره  

دختر من یوقتا میگ نی نی بشم  میگم من نی نی نباشی دوستدارم  خیلی اهل محبتم  منم کلا ...

افرین عزیزم سعی کن استعداد هاش رو پیدا کنی و مهارت های رو افزایش بده اینجوری اعتماد بنفسش رو هم بالاتر می‌بره و سرگرم میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

آره کلا هر دوره یه بحران هایی داره ... ولی من اعتقادم اینه تاثیری که جو خونه و روابط والدین و برخور ...

جو خونمون واقعا آروم 

خدایش همسرم همراه 

با حرف شما موافقم 

انشاالله بتونیم

مربی باشگاهش و معلم زبانش به شدت ازش راضی هستن اصلا بچه لوسی نیست که الکی گریه کنه یا بهونه بگیره تن ...

دقیقا دخترمنم همین طوره 

توی کلاسا به راحتی با هرکسی دوست نمیشه 

الان پیش دبستانی میره یکی از همکلاساش هرچه قدر بهش اصرار میکنه باهاش دوست نمیشه میگه بدون اجازه وسایل بقیه رو برمیداره 

وازاین رفتارش خوشم نمیاد منظورم اینه که از الان برا خودش چهارچوب داره البته واقعا از وقتی که باردار شدم و الان ۶ساله که واقعا براش وقت میذارم به نظرم ادم هرچی برا بچش وقت بذار اصلا ضرر نکرده