2777
2789

من تنبلی خفیف دارم و باردار شدم 

خیلی نگران هستم ک مشکلی پیش بیاد برام یا سقط بشه یا نارس بدنیا بیاد یعنی زودتر آخه تو سرچ اینترنت اینجوری نوشته بود اگه کسی تجربه داره لطفا آرومم کنه🙏😞

وقتی فهمیدم تنبلی دارم مضرات رو کنار گذاشتم و سریع باردارشدم الان هم باید مضررات رو رعایت کنم یا باردارشدم دیگه لازم نیس

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیمت شامل چه چیزایی بود ؟  کلا رعایت کن

اصلاح سبک مغزیجات خوردم ساعت خوابمو درست کردم پیاده روی کردم شیرینجات حذف کردم

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

دکتر بمن گفت اصلا ربطی نداره !خیالت راحت اونکه باید نگهش داره خداست

من تنبلی دارم دوتا بچه دارم خداروشکر هیچ مشکلی ندارن

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
همینومیدونم که احتمال ۹۹درصد بچت پسرمیشه

واقعا از کجا اینقد مطمئن میگی؟

نه دیگه باردار شدی راحت باش

احتمال سقط یا زایمان زودرس هم نیست؟

شماتجربه داری

احتمال سقط یا زایمان زودرس هم نیست؟ شماتجربه داری

نه عزیزم هیچ ربطی نداره باردار شدی دیگه تمام این استرسای الکی چیه بشین از بارداریت لذت ببر 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
دکتر بمن گفت اصلا ربطی نداره !خیالت راحت اونکه باید نگهش داره خداست من تنبلی دارم دوتا بچه دارم خدا ...

به معجزه خدا شک ندارم ولی بیخودی گاهی تو اینترنت میخونم نگران میشم

خب خداروشکر خداحفظشون کنه برای من هم دعا کن بارداری سالمی داشته باشم بچه صالحی بدمیت بیارم🥲🙏

چون با تنبلی تخمدان به بچه موندی  تودوره ی ما هرکی با تنبلی مونده پسرهست

عزیزمممم سالم باشن هرچی بود🥲🥺

نیس جانم  من خودم تجربشو داشتم

ممنون عزیزم دعا کن برام بارداری سالمی داشته باشم🙏♥️

نه عزیزم هیچ ربطی نداره باردار شدی دیگه تمام این استرسای الکی چیه بشین از بارداریت لذت ببر 

چشم عزیزمم ممنون ازت🥺💛