2777
2789
عنوان

بوی بدن آقایون😟

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه نمیتکنم تحمل کنم چون از هر دوش بیزارم😑 ولی جدیددا محققین گفتن کسانی که بوی عرقشوون تنده بدنشون سالمتره 😁 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
همکارمه، وسط شیفت چرت میزنه

سریع فرار کن اون درست بشو نیست خواب شبتون رو از دست میدی😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خواستگار چه جوری پیشت چرت زده و خروپف کرده؟

حالا بوی بدنش رو میتونی بهش غیرمستقیم بگی رو بهداشت و تمیزی و خوشبو بودن خیلی حساسی و برات مهمه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

اگه بهداشت فردی رو رعایت نمیکنه روش کن.قابل تحمل نیست 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بابا بنده خدا همکارمه یه بار چرت زد صدا میداد

باز اون یچیزی میگم دست خودش نیست 

اما اینکه نظافت و بخواد رعایت کنه دست خودشه تو الان تو این مرحله که هستی از عطر بدنش بدت میاد دیگه ازدواج کنی چطور میخوای متحمل شی

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

اقایون چون عرق کنن بوش تیزه باید نظافتوشونو بیشتر از خانما حتی رعایت کنن کلاس رانندگی که میرفتم مربیم ی اقا بود چشمتون روز بد نبینه ماشینش بو لش میداد ماه رمضونم بود من با اینکه ماسک میزدم بازم زیر ماسک از بوی عرق خودشو ماشینش حالم بد میشد

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

به نظرم اقایون حتما باید هر روز دوش بگیرند

جورابها هم حتما هر روز باید تعویض بشه😷😷😷😷

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️