2777
2789

من امروز گوشی برده بودم مدرسه یکی از دوستام از تو کیفم برداشت هی بهش میگفتم بده الان میبینن در میرفت و داشت شوخی می‌کرد معاون دید گفت بده منم دادم بهش 

برد تو دفتر گوشی زنگ خورده بود 

من شبش به مامانم گفته بودم مامان ساعت دو و ده دقیقه بهم زنگ بزن یه مشکل دارم میخوام باهات حرف بزنم میرم 

زنداییم زنگ زده بوده ب گوشیم نمیدونم برا چی 

وقتی زنگ خورد رفتم گوشی بگیرم گفتن خیلی زنگ خورد کی بوده و... 

گفتم حتما مامانم بوده رفتم دیدم زنداییمه

بهم گفتن چرا زنگ زده گفتم ک خونه داییم اینام باور نکردن گفتم ترسی ندارم از این که کسی به گوشیم زنگ زده باشه منظورم جنس مخالف بود ایشون فکر کردن دارم ترس از اونا رو میگم گفتن یعنی چی گفتم منظورم اینه که کی به گوشیم زنگ زده

بعد شماره رو جلو خودشون دادم بهشون یعنی بخدا کامل حتی جلو خودشون گرفته بودم دیدن شماره رو اسم زنداییمم گفتم بعد دیگه چیزی نگفتن فکر کردم که میتونم برم 

بعد تو سرویس زنگ زدن برگرد منم سرویسم بخدا خیلی دور بود خاک برسرم اومدم بگم تو سرویسم گفتم تو اسنپم چون گفت چرا گوشی اوردی روم نشد بگم برا چی گفتم برا اینکه اسنپ بگیرم

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

گفتن به اسنپ بگو برگرد 

گفتم مگه زنگ نزدین گفت شماره اشتباه‌ی دادی بهمون 

منظورشون این بود که حالا من میخواستم با کی حرف بزنم ک گوشی اوردم

گفتم درسته معاون هستین ولی نباید به دانش آموز تهمت بزنین 

گف به من تذکر میدی میفرستمت کمیته انضباطی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رومخن😑

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

فردا مامانت رو ببر مدرسه تمومش کنه کمیته انضباطی چیه دیگه

مامانم نیس

خونه داییم اینام 😑

تقصير اون رفیقت بوده که مسخره بازی در اورده برو بهش بگو الان خنک شدی؟؟؟ 

با یه مشت نمکدون شدیم یه جامعه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

باشه الان برا این موضوع یکی اولیا میخاد  اصلا ینی چی پرسیده کیبود ب اونا چ مربوط

تازه شماره رو هم گرفتن