2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی از بهزیستی

3186 بازدید | 30 پست

من ۳۸ سالمه بچه ندارم ی سقط دوقلویی ۶ ماه پیش داشتم با ی بارداری شیمیایی ماه پیش. میخوام اگه بشه ی بچه از بهزیستی بیارم ی پسر بچه بین ۲ تا ۳ سال.ثبت نام تو سامانه انجام دادم گفتن بیاید ببینیم امتیاز میارید اصلا یا نه! این برف و سرما نمیزاره هی اداره ها تعطیل میشن! دلم داره آب میشه کاش میشد زود همه کارا انجام بشه ی پسر ناز بیارم تو خونمون.مسئول کودکان تلفنی گفت از ماما باید ی نامه بگیری ک نازا هستی!من گفتم من نازا نیستم به خاطر سنم نمیخوام ریسک کنم دیگه چون ممکنه بازم سقط بشه!گفت همونو نامه بگیر بیار!نمیدونم با این شرایط بهم بچه میدن! نمیدونم دکار همچین نامه ای بهم میده اصلا؟

چندسال طول میکشه که بهت بدن

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خواستت با صلاح خدا یکی باشه 

انشاالله خدا خودش تو این امر خیر کمکت کنه 🌺🌸💕

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

شرایط فرزندخواندگی:‏

• زن و شوهر داوطلب سرپرستی، ایرانی و مقیم ایران باشند.‏
  • پنج سال تمام از تاریخ ازدواج آنها گذشته و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند.‏
  • سن یکی از زوجین حداقل سی سال باشد.‏
  • زوجین دارای محکومیت جزائی مؤثر بعلت ارتکاب جرائم عمدی و مهجور نباشد.‏
  • زوجین دارای صلاحیت اخلاقی باشند.‏
  • زوجین یا یکی از آنها دارای تمکن مالی باشند.‏
  • زوجین مبتلا به بیماری صعب العلاج نباشند.‏
  • زوجین معتاد به مواد الکلی یا مواد مخدر و سایر اعتیادات مضر نباشند.‏
  • هرگاه زوجین پزشکی نتوانند صاحب فرزند شوند معافیت از شرایط 2 و 3 به عهده دادگاه است.‏
الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
باید خونه بنامش کنی داری؟

کی گفته عزیزم.من دخترم فرزند خوانده است یکساله اومده خونمون همچین شرطی نیست فقط باید وصیت محضری کنی بعد از فوت پدر و مادر یک سوم اموال به بچه برسه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اره عزیزم میدن من عروس عمم تو ۲۹ سالگی با چن تا سقط بهش دادن الان پسرش ۲سال و ۷ ماهه هم سن دختر من ا ...

نامه برای سقط مکرر گرفت؟ دکتر زنتن اخلاق نداره که!نمیدونم نامه بدن یا نه!