2777
2789
عنوان

کیا بادکش رحم تخمدان انجام دادن

8801 بازدید | 25 پست

سلام من پلی کیستیک هستم امروز انجام دادم البتع توسط همسرم.... 

کیا انجام دادن کامل توضیح می دید لطفا 

براشوهراتونم انجام دادید ؟

توبارداریتون چقدز تاثیر داشته ؟

چه زماتی انجام بدم بعتر  ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من مجردیام انجام دادم تقریبا چندین ماه وپریودیام منظم شد و ازدواج کردم باردار شدم اولی رو سقط کردم انقد تخمدانها قوی شده ان ک بعد سقط اصن ب پریودی نرسید ودوباره باردار شدم والان۲۴هفته باردارم😬

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
اره من مجردیام انجام دادم تقریبا چندین ماه وپریودیام منظم شد و ازدواج کردم باردار شدم اولی رو سقط کر ...

میشه بگی چجوریه منم انجام بدم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

منم تنبلی تخمدان دارم  ۱بار فقط انجام دادم نمی‌دونم خوبه یا بد

عالیه فعال میکنه یعنی وادار ب فعالیت میکنه وگرمشون میکنه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
میشه بگی چجوریه منم انجام بدم

بادکش گرم رو سرچ بزن خیلی راحته ویا یکبار هزینه بده برو طب سنتی برات انجام بده ویادت بده بعدش خودت انجام بدی، مکانش هم قسمتهای تخمدانهاس روی معده نزنی، خیلی راحته اما با توضیح من بلد نمیشی بزن نت کلیپ ببین یا تصویر مکانشو،

بادکش گرم رو سرچ بزن خیلی راحته ویا یکبار هزینه بده برو طب سنتی برات انجام بده ویادت بده بعدش خودت ا ...

من باد کش کردم کمر و پا همسرمون بلدم 

فقط نمیدونستم کجا بادکش کنم رفتم سرچ کردم بلد شدم 

ممنون از اینکه پاسخ دادین

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

مشکل داشتی انجام دادی چطوری انجام میدادی ؟

اره خواهرام تنبلی وتخمدان پلی کیستیک داشتن ومنم داشتم مثل اونا میشدم یه دوست داشتم طب سنتی پرستار بود وبادکش انجام میداد وحجامت وزالو درمانی، ایشون بمن گفتن فقط باکش رو مرتب انجام بده بدون دارو خوب میشی منم اراده کردم ومرتب انجام دادم خداییش پریودیام رو مثل ساعت تنظیم کرد وعالی بود خواهرامم بعد من انجام دادن راضی هستن منتها تنبیلی میکنن ومرتب انجام نمیدن اما خیلی بهتر شدن