2777
2789
عنوان

NTچنددرصددرست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بالا توضیح دادم فدات شم  احتمال میدم عفونت باشه چون خارش شدید گرفتم بعد چند ساعت کیسه آبم پ ...

من امروز نوبت دکتر دارم تو ۱۱ هفته هستم ... نگرانم رشد بچه متوقف نشده باشه چون سه روزی هست هیچ علامتی از بارداری ندارم ... قبلش حالت تهوع شدید داشتم و معده م سنگین بود 

پس بالا توضیح دادم فدات شم  احتمال میدم عفونت باشه چون خارش شدید گرفتم بعد چند ساعت کیسه آبم پ ...

انشاالله خدایکی دیگه بهت بده واین دوره وفراموش کنی سخته

من ترشح سفیددارم ولی سوزش وخارش نه دکترهم گفت خارش نداری مهم نیست

من امروز نوبت دکتر دارم تو ۱۱ هفته هستم ... نگرانم رشد بچه متوقف نشده باشه چون سه روزی هست هیچ علامت ...

هیچی نیست عزیزم اصلا نترس ، من از اول هیچ علایمی نداشتم فقط یکم درد سینه داشتم ، طبق آزمایش سلفری که خبلی دقیقه بچه کاملا سالم بوده ، حتی من لکه بینی هم داشتم 

اصلا استرس نداشته باش خدا کریمه خودش بچتو سالم نگه میداره 

من امروز نوبت دکتر دارم تو ۱۱ هفته هستم ... نگرانم رشد بچه متوقف نشده باشه چون سه روزی هست هیچ علامت ...

علائم رفته رفته کم میشه خب ربطی نداره

اینافکرخودمونه منم دیروزبرای همین رفتم سونو صدای قلب بشنوم که گفت وقت ان تی هستش دکترم برام زده بودبرای هفته دیگه

انشاالله خدایکی دیگه بهت بده واین دوره وفراموش کنی سخته من ترشح سفیددارم ولی سوزش وخارش نه دکترهم گ ...

انشااله زودتر بگذره ، خیلی درد کشیدم سقط ‌و کورتاژ باهم شدم روحم داغونه 

ترشح سفید مشکلی نیست 

انشالله سالم بچتو بغل میگیری 🌸💋

انشااله زودتر بگذره ، خیلی درد کشیدم سقط ‌و کورتاژ باهم شدم روحم داغونه  ترشح سفید مشکلی نیست& ...

درسته سخته تاگذشتنش ولی انشاالله یه نی نی توپول وخوشگل وسالم بهت بده که این روزایادت بره😍

ممنون عزیزم❤️