یه هفته قبل عقدم خواهر شوهرم زنگ زد و گفت اره ما خیلیی رفت و امدی هستیم اگه شما اینطوری نیستین من به مادر پدرم میگم کنسلش کنن و کلی تهدید با اینکه مادر پدر من بله برون گرفتن و حدود ۶۰ نفر مهمون اوردن خونمون و کلی پذیرایی شد ازشون تازه بعدشم گفت اره اون که از بله برون که مهمونامونو کم کردین(میخواستن ۷۰نفر بیارن تو خونمون مامانم گفت جا نمیشن کردنش ۶۰ تا) و اره خلاصه کلی تهدید که من میگم شما اینجوری هستین برادرشم خونه نبود که بهش بگه اینجوری باهام صحبت نکنه خلاصه هیچی منم گفتم اگر قراره سر همچین چیزایی خراب بشه خب بشه ولی من مهم برام اینه که عشقم همچین حرفاییو بهم نزده و اگه قراره شما از همه چی حرف در بیارید زندگیمون نابوده بعد هیچی مادر شوهره از اون دور داد زد که کنسله کنسله دم در اوردی منم گفتم من با شما حرفی ندارم خدانگهدار هیچبی ادبیم نکردم حالا الان خانوادم دیگه نمیذارن پسره هم یه سره زنگ و عذرخواهی از طرف خانوادش.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مادرشوهر منم اومد خونمون گفت خواهر من تیکه انداخته توی جمع به دامادم. من خونه نبودم.
بعد هم خیلی ساده از کنارش رد شدم ولی اشتباه کردم.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.