2777
2789
عزیزم خودتو بازیچه دست دعانویسا نکن زندگیتو نابود نکن این چیزا همش چرت و پرته هروقت خدا صلاح بدونه ا ...

دقیقا.. تا وقتی خدا نخاد حتی برگی بدون اذنش از درخت نمیفته.. منم انقدر ب بن بست رسیدم تو زندگی ولی باز میگم خدایا خودت داری میبینی و کاری نمیکنی شاید مصلحتت اینه

نرو بابا یه جنم میاد باهات میمونه دیگه بعدش قید ازدواجو بزنی

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه به چشم خودم دیدم تو اطرافیانم واقعا جادو داشتن حتی دعا نویس هم گفته من نمیتونم باطل کنم 

هست اینچیزا ولی پیش دعوانویس و رمال و این ادما نرو ک تازه شروع بدبختیته.. ولش کن توکلت فقط ب خدا باشه.. خودش میدونه چ موقع مشکلتو حل کنه ک ب صلاحت باشه

دقیقا.. تا وقتی خدا نخاد حتی برگی بدون اذنش از درخت نمیفته.. منم انقدر ب بن بست رسیدم تو زندگی ولی ب ...

منم واقعا سوالم اینه که مگه اینطور نیست که تا خدا نخواد برگی نمیفته پس چطور اجازه میده که بنده هاش از این کارا کنن

منم واقعا سوالم اینه که مگه اینطور نیست که تا خدا نخواد برگی نمیفته پس چطور اجازه میده که بنده هاش ا ...

میدونی چیه پریشبا انقدر حرص خوردم برا ی موردی ک مشکل بزرگیم هس ک کفر گفتم.. گفتم چ خدایی هستی ک میبینو کاری نمیکنی داری با چشم میبینی چطور دارم نابود میشم... ولی یکم بعدش ک اروم شدم گفتم ببین خدا چقدرررر صبوره ک نشسته ب موقع کمکم کنه... میگه اروم باش ک بعد هرسختی ی اسونیه☺️

میدونی چیه پریشبا انقدر حرص خوردم برا ی موردی ک مشکل بزرگیم هس ک کفر گفتم.. گفتم چ خدایی هستی ک میبی ...

حالا توام توکلت بخدا باشه.. ایشالا ی بختو روزی خووووب نصیبت میشه ک همه انگشت ب دهن بمونن... 

آخه به چشم خودم دیدم تو اطرافیانم واقعا جادو داشتن حتی دعا نویس هم گفته من نمیتونم باطل کنم 

جادو هم ک کرده باشن بازم هییییچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست بازم نروپیش دعانویس اونا بدترش میکنن زندگیتو نابود میکنن من ک اصصصصلا اعتقاد ب دعانویس ندارم معتقدم همشون کلاهبرداری بیش نیستن زندگیای خودشونو ببین افتضاح.... بازم کسی جادوهم ک شده خودش وصل بشه ب قران و تو ۴۰ روز قرآن رو ختم کنه هر روزقران بخونه و شهدا رو واسطه کنه پیش خدا و استغفار زیاد کنه زیارت عاشورا و حدیث کسا بخونه و زیاد با خدا حرف بزنه و ب خودش انرژی مثبت بده حرفای مثبت بزنه و مطمئن باشه ک کسی نمیتونه جادوش کنه و بد براش بخواد و مدام بگه خدای من از هر کسی و هر چیزی قوی تره و منو دوست داره ونمیذاره کسی بد برام بخواد همش حرفای مثبت بزنه سیک میشه  و مشکلش حل میشه این دعانویسا بدتر سنگینی میندازن تو زندگیاتون شاید بختد باز بشه اما خوشبخت نمیشی اونا کاری میکنن ک همش تو راه دعانویس باشی فقط ب خدا توکل کن ن غیر از خودش ک بنظرمن کفره از بنده خدا بخوای 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

اگرخدا بخواد کاری بشه ، میشه و اگرخدا نخواد هزار نفرم دعا و جادوجنبل کنن اتفاقی نمیفته و همه ی بدی هایی ک بخوان برای تو اتفاق بیفته خدا برمیگردونه ب خودشون 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
دقیقا.. تا وقتی خدا نخاد حتی برگی بدون اذنش از درخت نمیفته.. منم انقدر ب بن بست رسیدم تو زندگی ولی ب ...

دقیقا من اصلا اعتقاد ندارم ب این چیزا نمیگم جادو نیست اما من ب قدرت خدا بیشتر اعتقاد دارم تا یه بنده ای ک اجازه ی نفس کشیدنش هم دست خداست شاید گره تو کار آدم بندازن با بدخواهیاشون اما خدا صدبرابرشو میندازه تو زندگی خودشون و بلاخره گره از مشکل تو که گناهی نداشتی برات دعا گرفتن و روحتم خبرنداشته باز میکنه خدا هوای بنده هاشو داره و جواب حق و ناحق رو میده خودش اصلا نیاز نیس سمت دعانویس بری