2777
2789
عنوان

اراده ندارم بچمو از شیر بگیرم

567 بازدید | 13 پست

بچم خیلی وابستس شبا اصلا بدون شیر نمیخابه دوسالشه میخام بگیرمش ولی نمیدونم چجوری و از چ راهی اگ تجربشو دارید راهنماییم کنید ممنون

اول تا یه هفته صبح ها بهش نده ظهر و موقع خواب و تو خواب بده بهش

هفته بعد بعدظهر رو قطع کن 

هفته بعد شب قبل خواب بهش نده براش قصه بگو رو پا تکونش بده منگ خواب بشه بخوابونش

هفته بعد وسط شب شیر خواست بهش آب بده راحت قبول میکنه چون کم کم از سرش افتاده

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 😂انقدررررفکرمیکردم سخته که حد نداره ولی اینجوری نبود...

دخترمن فقط با شیر میخوابید وتموم...

روز اول از صبح که بیدار شد ،تا شب نزاشتم بخوابه، و باهاش بازی کردم.

شیرم ندادم. با غذا سیرش کردم،با نون،و کیک و....

بعد نوک سینه زرد چوبه زدم،زرد شده بود،اصلا سمتش نیومد...

شب یکساعت گریه کرد،تا خودش خوابید..

همون شب فقط اذیت کرد

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

[QUOTE=269390897]وای خدا منم مثل تو ام دخترم دو سالو دو ماهشه😬[/QUOTEدهتر منم دوسال و دوماهشه😂جاریم بوش کوچیک تره گرفته از شیر خالمم همین طور همه میگن بگیر دیگ بزرگ شده نمیتونم ولی دلم نمیاد

من اراده ندارم بچمو از پوشک بگیرم😓

خودش باید همکاری کنه اولی من دو سال و هشت ماهش بود همکاری کرد دومی سه سال و هشت ماهش بود 

خیلییی سخته هفته اول ولی بعدش راحتی

سر سینتو با ماژیک سیاه کن بعد اومد بخوره بگو اخ جیز شده درد میکنه و نشونش.بده و.تمام.دیگه طرفت نمیاد یه دوشبم گریه میکنه باید پاشی بغل کنیش راه ببری به همین آسونی من پسرم 21 ماهه بود گرفتم.ان قد آسون بود

من جدا از اینکه شیر دادنم رو به بهانه های مختلف کمتر کرده بودم، از چند ماه قبلش همش بهش یادآوری می کردم که بچه ها وقتی دوسالشون میشه شیر مامانشون تلخ میشه. اون موقع تخت نداشت و تخت دختر فامیل رو که میدید خوشش میومد. همش بهش می گفتم دوست داری تو هم تخت داشته باشی و ... 

خلاصه صبح روز موعود که رسید، قبل از اینکه بیدار بشه، سینه م رو با ماده تلخی که از شب قبل گذاشته بودم خیس بخوره، آغشته کردم و وقتی بیدار شد بهش دادم. نخورد و روش رو کرد اونور دوباره آوردم براش بازم نخورد و بلند شد. گفتم چی شده؟ تلخ شده؟ گفت آره. گنم با خوشحالی گفتم وااای دو سالت شده!!! بعد از ظهرش هم یه جشن تولد کوچیک با باباش گرفتیم

ولی شب که شد تختش رو براش آوردیم ولی موقع خواب خیلی گریه کرد چون فقط با شیر می خوابید. چند روز بعدش هم گریه کرد ولی کمتر

ببین تجربه خودم برای دو تا بچم اینه ، باید بری چند روز یه جایی که بچت دورش شلوغ باشه مثلا خونه مامانت ، کل روز رو حسابیییی باهاش بازی میکنی که خسته خسته بشه ، ظهر هم نباید بخوابونیش . قبل از خواب هم با غذاهایی که دوست داره حسابی سیرش میکنی . بعد اگه کارت رو درست انجام بدی اصلا لازم نیست بخوابونیش ، خودش یهو غش میکنه 😂😂😂😂😂 .

چند شب که اینجوری بگذره یواش یواش عادت میکنه بدون شیر بخوابه ، البته طبیعیه که بعضی وقتا بهونه بگیره یا یکم گریه کنه ، باید انتظارش رو داشته باشی ولی با مهربونی و صبر بگذرون ، یه هفته ای عادت میکنه . 

برای روز هم انقدر خوراکی های مختلف و بازی و غذا براش بیار که دیگه یاد شیر نیوفته ، توی بازی و داستان هم دائم براش بگو که فلانی چقدرررررر بزرگ شده ، دیگه شیر نمیخوره برای همین می تونی فلان خوراکی خوشمزه رو بخوره یا فلان بازی رو بکنه ، چون انقدر بررگ شده وگرنه نی نی هایی که شیر میخورن که نمی تونن از این کارا بکنن یا از این خوراکی ها داشته باشن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من جدا از اینکه شیر دادنم رو به بهانه های مختلف کمتر کرده بودم، از چند ماه قبلش همش بهش یادآوری می ک ...

اینجپر ک میگید ماشالا بچتون حالیش بوده دختر من حالیش نیست این چیزا 

خودش باید همکاری کنه اولی من دو سال و هشت ماهش بود همکاری کرد دومی سه سال و هشت ماهش بود  خیلی ...

بچه من یه سال و نیمه هست

همه میگن چرا هنوز پوشک میکنی

ولی خب عاقله و همه چی رو میفهمه

بچه من یه سال و نیمه هست همه میگن چرا هنوز پوشک میکنی ولی خب عاقله و همه چی رو میفهمه

عزیزم دختر اول من شیطونننن از در و دیوار بالا میرفت فکرش ام نمیکردم دو سال و هشت ماهگی همکاری کنه دختر دومم انقدر با عقل از اولی هست به منم مثل شما همین گفتم ولی انقدر مقاومت کرد تا کلی طول کشید .

به حرف کسی نگا نکن یه دو سه روزی ببین یه نَمه همکاری داره بگیرش نداده اذیتش نکن دیوم کسانی که زود گرفتن به زور بچه دستشویش ریخته یهو تو جمع با عث لکنتش شده بعد دکتر مادر پدر دعوا کرده چرا به بچه فشار آوردین .

شما خودت مادری بسنج بچت رو دیدی همکاری کرد بگیرش نکرد ولش کن چند وقت دیگه تلاش کن باز .

من دومی که میگفتن عاقل هست فکر کن از ۱۰ شب تا ۱۲ ظهر دستشویش نگه میداشت نمیکرد😑😲😲😲 دهن منو......کرد