2777
2789

سلام خانوم ها 

من دیشب متوجه شدم که اگه نوک سینمو فشار بدم یه قطره سفید رنگ ازش خارج میشه با اینکه مجردم

امروز صبحم یکم امتحان کردم ولی باز یه قطره سفید خارج میشه دارم واقعا میترسم کسی میدونه علتش چیه؟توی نت زده سرطان و هزار جور مرض دیگه

خواستم ببینم کسی این مشکلو داره؟علتش چیه؟والا روم نمیشه ب مادرم بگم ممنون میشم‌اگه کمکم کنید

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش و سوزش نداريد؟

نه ولی از دیشب حس میکنم یکم درد گرفته شایدم تلقینه نمیدونم 

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

تورو خدا فقط نرو اینترنت😂😂😂😂

پام میخواره

اینترنت: شما سرطان پا دارید😂😂😂😂

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

پرولاکتین بالاست یه آزمایش هورمونی به ویژه پرولاکتین بگو دکتر برات بنویسه بالا باشه قرص میده خوب میشی

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
پرولاکتین بالا باید دکتر بری 

پرولاکتین چیه؟اگه نرم خودش خوب نمیشه؟روم نمیشه اخه به کسی چیزی بگم

تورو خدا فقط نرو اینترنت😂😂😂😂 پام میخواره اینترنت: شما سرطان پا دارید😂😂😂😂

من مردم🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
من شنیدم اگه خونی نباشه مشکلی نیست و اینکه نباید با فشار مدام اون مایع خارج کنی

ینی اگه دست نزنم خوب میشه؟