2777
2789

سلام‌دوستان

من ۴ روزه که پریودیم تموم شده و‌از امروز  ترشحات زیادی دارم.

چون میخوام اقدام کنم واسه بارداری

میخواستم ببینم امروز روز تخمک گذاریمه؟ اخه هنوز یه هفته از تایم پاک شدنم نگذشته امکان داره زودتر تخمک گذاری اتفاق بیوفته؟

دیشبم‌زیر شکمم ب شدت سفت شده بود و درد میکرد و همش بدنم گر میگرفت و گرمم بود

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اقدام یک ‌شب در میون رابطه داشته باش نتیجه میگیری دیگه تخمک گذاری برا چته

خوب عزیزم من یه دختر دارم دوس دارم دومی پسر باشه

واسه همون خوندم که باید روز تخمک گذاری و روز بعدش رابطه بدون جلوگیری داشته باشی

خدایااا… گاهی نگاهی💔
خوب عزیزم من یه دختر دارم دوس دارم دومی پسر باشه واسه همون خوندم که باید روز تخمک گذاری و روز بعدش ...

خب واسه پسر دار شدن از کیت تخمک گذاری استفاده کن نتیجه میگیری رژیم پسردار شدن هم رعایت کن... شوهرتم باید قوی باشه که بچه پسر شه به شوهرت هم بگو مولتی ویتامین و مغز گردو و موز زیاد بخوره

خیلی کوچیکه که.. خیلی سختت میشه دو تا بچه با این اختلاف سنی نگه داری کنی... مگر اینکه کسی کمکت باشه. ...

دیگه میخوام یه جوری بیارم ک دخترم کلاس اول شد دومی از اب و گل در بیاد

اره کمکی دارم واسه غذا و تمیزکاری اینا میخوام بگمش بیاد هرروز

خدایااا… گاهی نگاهی💔
دیگه میخوام یه جوری بیارم ک دخترم کلاس اول شد دومی از اب و گل در بیاد اره کمکی دارم واسه غذا و تمیز ...

آره منم همش به همین فک میکنم که اولی بره اول دبستان مدام مریض میشه باید درس یادش بدم دیگه وقتی برا بچه دوم ندارم!!! حیف که هر کاری میکنم شوهرم راضی نمیشه برا بچه دومی اقدام کنم

آره منم همش به همین فک میکنم که اولی بره اول دبستان مدام مریض میشه باید درس یادش بدم دیگه وقتی برا ب ...

خلی پس؟😂

ببخشید اینجوری گفتما

من شوهرم خیلی پیله اس شش ماهه گیر داده بچه دوم میخوایم و ازین حرفا

تا الان سرش دووندم

تو ک شوهرت نمیخواد دیگه حوصله داری خودتو ب دردسر بندازی

خدایااا… گاهی نگاهی💔