2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی عقایدی داره گلم شما حق نداری عقایدت رو تحمیل کنی و بقیه رو زیر سوار ببری

منم اینطوری دوست داشتم اما همسرم قبول نکرد و بچه دار شدیم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

مادری تو فطرت آدم هست آفرین بهت ولی اگه همه از بهزیستی بیارم و تولید نسل جدید نباشهدچندین سال دیگه نابود میشیم

بعد بهزیستی الکی که بچه نمیدن کلیییی شرایط داره جوری که دوستم که بچه دار نمیشه طفلی کلا پشیمون شد بیاره شما موفق باشی آفرین بهت

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

یک سری چیز ها تو ژن بچه هست یک سری ها تو ژنشون خلافه چمیدونی بچه پرورشگاه ژنش چیه ..بعدم سالم باشید که بچه نمیدن باید مشکل بارداری داشته باشید الکی خیتل بافی نکنید 

بالاخره هر کس یه جوری دوست داره 

یکی هم هست دلش کلا بچه نمیخواد و سگ میاره

نمیتونه هیچکس نظرش رو تحمیل کنه🥴

من به شخصه اول دوست داشتم خودم بارداری رو تجربه کنم

اگه نشد بعد از بهزیستی بیاریم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

چون سلیقه هر کس فرق میکنه  شما دوست داری یه کار عالی انجام بدی و یه بچه و نجات بدی یکیم دوست داره بارداری و تجربه کنه و یکیو به زندگی بیاره ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دقیقا مث اینه بگم من چرا مسواک میزنی من دوس ندارم و نمیزنم

عزیز جان

چه مدت رژیم داشتی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مسوولیت بچه خیلی سخته، بخصوص اگه بچه خودت نباشه مسوولیتت هزار برابر میشه، می تونی از پس این همه مسوو ...

پسر دایی بابام ۳۴ سال قبل یه بچه از بهزیستی آورد وضع مالی خوبی داشتن بخاطر اینکه کسی یه وقت بهش نگه از شیراز رفتن مشهد برا زندگی 

پسره درس خونم نشد براش مغازه بزرگ خونه ماشین و سرمایه دادن 

زن گرفتن براش بعدش پسره فهمیده بود الان پدر و مادرشو ول کرده میگه دیگه نمیخوام ببینمتون چرا از اول بهم نگفتین ؟

مامانشو دیدم می‌گفت بهزیستی گفته اکثرشون وقتی میفهمن متاسفانه همچین رفتاری نشون میدن