2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت لهجت عین نامزد قبلی پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 27 پست
۷ ساله چیزی نگفتم داره بدتر میشه  

اره با سکوت کسی ادم نشده. باید رک و بی پروا باشی ک ازت بترسن .حرفی زد مستقیم جواب بده .اولا ناراحت میشن ولی کم کم می‌فهمن مدلت اینه اونام جلو زبونشونو میگیرن ولی اشتباه کردی ک سکوت‌ کردی اینهمه سال .مادرشوهری ک بعد ۷ سال هنوز راجب نامزد قبلی شوهرت میگه هیچ هدفی نداره جز چزوندن تو 

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه ۷ساااال؟؟؟؟بعد هنوزم میگهههه؟؟؟؟؟ تو چطوووور هیچی نمیگی بهش

من بیش از اندازه خجالتی هستم و نمیتونم دل کسی رو بشکونم هر کاری هم کنم اصلا نمیتونم اینم از بدی های منه دا 

اره مجرد بودم 

همون ک مقایسه میکنن و شما حرص می‌خورید. نقطه ضعف نشون نده فقط از شوهرت بخواه با مامانش حرف بزنه ک دست از این کاراش برداره وگرنه شما هم قاطی اون یکی عروس میشید و ۲تا خاطره از عروس با ی لهجه میمونه (برای ترسوندن مادرشوهر)

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من بیش از اندازه خجالتی هستم و نمیتونم دل کسی رو بشکونم هر کاری هم کنم اصلا نمیتونم اینم از بدی های ...

واااا دخترررر.حدااقل ی مدت قهر میکردی باهاش میفهمید .ب شوهرت بگو .و لیندفعه جدی باش

۲۱ سال دارم اما فک میکنم یه ۷۰ سالی عمر کردم 😔😔

خدا لعنت کنه هرچی آدم زبون نفهم رو

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چقدر سنت کمه عزیزم 🥲 

بخدا جوابشو بدی دیگه دهنشو میبنده میبینه ساکت و مظلومی هی میگه . به شوهرتم نگو چون آخرش طرف ننش میگیره 

چطور بعد این همه سال لهجه طرف یادشه 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

اصلا ناراحتی خودت نشون نده که اون خوشحال بشه اتفاقا تو هم همراهیش کن تا خفه بشه دیگه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

من به نظرم خیلی رک ازش بپرس بگو قربونت برم مامان جان بالا سر قبری که گریه میکنید مرده نیست به نظرم با خنده هم بگو. نامزد قبلی هفت سال پیش پرونده اش بسته شد. چرا ذهنتونو درگیر کردید خدای نکرده میترسم آلزایمر بشید چون از نشانه های اینه شخص تو گذشته گیر می‌کنه می‌خواین یه وقت از دکتر بگیرم؟   بجان خودم مودبانه طرف و شستی پهن کردی جلوی آفتاب. باز اگه گفت که فکر کنم بگه با یه بار کوتاه نمیاد تو هی بگو مامان جان وقتشه خودتونو به دکتر نشون بدید و باز لبخند بزن.

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.