2777
2789

✨ امام زمان( عج)✨

اکْثِرُواالدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ، فَإنَّ ذلِکَ فَرَجَکُمْ.

فرمود: برای تعجیل ظهور من - در هر موقعیّت مناسبی - بسیار دعا کنید که در آن فرج و حلّ مشکلات شما خواهد بود.

✅ اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلّیِکَ الفرج ✅

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست من اگه واقعا براتون مهمه میتونید برید دنبالش و تحقیق کنید خیلی مسائل مهمی رو دریافت میکنید ...

از کجا تحقیق کنم

اگه جنبه نداری و عقده ای هستی بامن هم کلام نشو کاربر نامحترم😏 رو عصابم راه نرید 🗡❌یه عقل دارم شا نداره👀✨
سلام دوست من اگه واقعا براتون مهمه میتونید برید دنبالش و تحقیق کنید خیلی مسائل مهمی رو دریافت میکنید ...

سلام علیک

اگه جنبه نداری و عقده ای هستی بامن هم کلام نشو کاربر نامحترم😏 رو عصابم راه نرید 🗡❌یه عقل دارم شا نداره👀✨
کجا فرمودن؟ 

فرمود: از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را بی نیاز و سیراب نمائیم همان طوری که ورود شما بر چشمه معرفت به وسیله ما می باشد; و سعی نمائید به دنبال کشف آنچه از شما پنهان شده است نباشید. 

فرمود: از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را ب ...

این الان چه آیه هس؟  از کجاست 

برام روشن کنید 🌿