2777
2789
عنوان

مامانا برا سوختن پای بچه چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست
وازلین برا سوختگی ؟؟؟؟؟ بدتر میسوزه

نه برا سوختگی نه اینو میزنم تمیزش کنم نمیدونی چه وضعیه همش جیغ میزنه گرفتم نرم باشه بکشم بهش تمیز شه😭😭😭😭خیلی اذیته بردمش بسورمش انقد درد کسید پاهاش میلرزیدن و فقط جیییییغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برا سوختگی نه اینو میزنم تمیزش کنم نمیدونی چه وضعیه همش جیغ میزنه گرفتم نرم باشه بکشم بهش تمیز شه ...

اخی عزیزمممم🥺🥺🥺😭

یبار بچه منم بخاطر یبوست البته،، حیلی لرزید و عرق و درد

مردم براش😭

۲۴ساعته پوشکه بخاطر یبوست؟

شیر و لبنیات زیاد میخوره؟؟

اخی عزیزمممم🥺🥺🥺😭 یبار بچه منم بخاطر یبوست البته،، حیلی لرزید و عرق و درد مردم براش😭 ...

منم خیلی میلرزه و هرق همیشه همینه دیگه خسته شدم کلی دکتر دارو 

از خیلی کوچیکتر ک بود یبوست بود دیگه هر وقت بگیردش همونجا انجام باید بده که بدتر نشه مجبورم پوشک کنم

چی میگی شما چرا نیلتون منقرض نمیشه تو این شرایط انتظار داری بیام برات بگم چرا نشده از پوشک بگیرم هر ...

عزیزم یکم ارومتر

شما میتونستی ت پست اولت بگی ب دلیل مریضی بچم پوشکش میکنم الانم سوخته چیزی پیشتهاد دارین بگین

اینجوری ک اعصاب خودتم بدتر خراب میشه

رو بدن دختر منکه فقط پماد ویتامین آ+د اثر میذاره امتحان کن بلکه بهتر شه

عزیزم یکم ارومتر شما میتونستی ت پست اولت بگی ب دلیل مریضی بچم پوشکش میکنم الانم سوخته چیزی پیشتهاد ...

واقعا عصبیم نمیدونی چ شرایط وحشتناکی رو گذروندم 

الانم خوابه پاشه باز یبوستشو سوختگیش واقعا عذاب دارم میکشم  نمیتونم براش کاری کنم فشنگ از شدت درد بیحال شد خوابید

چی میگی شما چرا نیلتون منقرض نمیشه تو این شرایط انتظار داری بیام برات بگم چرا نشده از پوشک بگیرم هر ...

لطفاً درس صحبت کنید 

برا سوختگی هم پماد اکبر ۱ عالی هستش یعنی آب روی آتیش .ت داروخونه ها هست ولی نمی‌دونم برا بچه مناسبه یا نه ولی با یکبار استفاده تموم میشه می‌ره 

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
لطفاً درس صحبت کنید  برا سوختگی هم پماد اکبر ۱ عالی هستش یعنی آب روی آتیش .ت داروخونه ها هست و ...

من عید نوروه استفاده کرده بودم پاک ی جوری سوخت ک زخم خاش عفونت کرد تیکه تیکه عفونت میومد خون میومد یعنی ت عمرم اون همه درد نکشیده بودم هررررر پمادی رو زدم جواب نداد از عسل گرفته تا روغن ببخشید خر و همه موارد داروخونه داشتم از دردش فقط میلرژید بدنم .پماد موپیروسین زدم بعدش اکبر ۱ بخدا یک دقیقه خوب شدم پاشدم راه رفتم آنقدری بی درد کرد و یک ماه درد کشیده بودم ت یک هفته خوب شد پماد موپیروسین و اکبر ۱ 

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!