2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق بشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اشتباست؟ من اسکات و پله و چندتا حرکت دیگه برای باسن میزدم و درستم میزدم

درست میزدی اما چند وقت دقیقا.؟؟؟

من خودم بعد هفت ماه نتیجه گرفتم تو رژیمتم درست نبوده بزن تو نت قبل بعد ورزشکارو ببین ورزش عضله سازیه تاحالا ینفر نداشتیم همیشه ورزش کنه و نزارتش کنار عضله نسازه

ورزشو ول کنی عضلت میخابه یا یروز بری دو روز نری عضله سازی نمیشه

من خودم جندین ساله تو ورزشم حرفت کلن غلطه ک بدنم عضله نمیسازه تو راهکارات اشتباس و رژیم بعد ورزشت خاب شبت

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
درست میزدی اما چند وقت دقیقا.؟؟؟ من خودم بعد هفت ماه نتیجه گرفتم تو رژیمتم درست نبوده بزن تو نت قبل ...

میشه هر روز ورزش کرد؟

میگن تو بدنسازی نباید هر روز ورزش کرد یا حرکت تکراری زد چون بدن عادت میکنه

حتما باید برنامه ورزشی بگیرم؟

میشه هر روز ورزش کرد؟ میگن تو بدنسازی نباید هر روز ورزش کرد یا حرکت تکراری زد چون بدن عادت میکنه ح ...

عزیزم دیدی کلن فکرت اشتباس

خارجیا چرا فرم بدنشون عالیه اکثرا.؟؟چون هر روز ورزش میکنن هر روز ورزش تکراری ن برنامه دارن

هر روز ورزش بدنتو ب بهترین فرم درمیاره من خودم الان از بدنم راضیم با هر روز ورزش کردنم

برنامه خارجی دان کن بنصب بهت برنامه میده هر روز تمرین کن من حتی جمعه هام میرم

من مربیای ایرانو قبول ندارم چون مضخرفن اما برنامه تو با برنامه خارجیا بچین نتیجه میگیری خفن

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
عزیزم دیدی کلن فکرت اشتباس خارجیا چرا فرم بدنشون عالیه اکثرا.؟؟چون هر روز ورزش میکنن هر روز ورزش تک ...

یعنی باید هر روز ورزش کرد؟پس چرا اکثرا میگن تو بدنسازی نباید هر روز ورزش کرد و بدن به ریکاوری نیاز داره و......

اسم برنامه خارجی که میگیو داری؟