خودتو با این حرفا قانع نکن ب مردا هم میدون واسه هرزه بازیاشون نده
میدون نمیدونم تو هرکاری کنی اون باز میبینه دنیا و زمونه اینقد خرتب شده اینستارو ک وا میکنی یه عالمه زنه هرزه و خراب توش میبینی خالا بهش بی نگاه نکنه دیگ نمیبینه؟
ب نظره من مرداهم مث بچه کوچیکان من پسرم ک کارع بد میکنه بهش میگم عیبه این کارو نکن لج میکنه بدتر میکنه مرداهم همینن بگی بدتر میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خو آدم میترسه بعدا مشکل ساز شه و هیز باشه یا خدایی نکرده خیانت و تنوع طلبی
این آدمی ک شما میگی از اونایی ک زیر کلیپای اینستا کامنت جووون بده ب. کنیم و این چرتا مینویسه. هم هیزه هم خائن خودتو بدبخت نکن چیزی ک زیاده پسره پاک و مرددد
خب تو ک اینجوری چرا بش نمیگی مشکلتوحل کن منم شوهرم ی مدت فیلم س...ر میدید ولی الان دیگ نه همش تو اینستا زنارو ک میرقصیدن نگاه میکرد ولی الان نه چون خودم براش کافیم قلقش دستم اومده دیگ اهمیت نمیده ب این چیزا سعی کن بیشتر وقتتو باهاش باشی از یادش بره و دیگ اهمیت نده