2777
2789

حالم بده گفتم یکم حرف انرژی مثبت بزنم شاید بهتر بشم. دیشب بهمون کادوی روز زن داد ب من و جاریام ولی خیلی باحال بود کادوش چاقو آشپز خونه بهمون داد 😊۴تا عروسیم . با اینکه حالم خوب نبود کلی سر ب سرش گذاشتم گفتم باید رقص چاقو بری و بهمون بدی چاقو را . بهش گفتم نکنه اینا را خریدی ک اگه پسرات اذیتمون کردند گوششونا ببریم . خودتم قبول دار شدی با ما چیکار کردی خوب چیزی واسمون خریدی کلی خندید . امسال دفه اول بود کادو روز زن بهمون داد ولی کادو تولدا هرسال واسه ۴تا عروسش میخره یعنی از دو روز قبل حتی یادشه و میخره . هر سال اولین نفر ک کادو تولد بهم میده مادر شوهرمه . خدا نصیبتون کنه از این مادر شوهرا  خیلی کارای دیگه هم واسمون میکنه و واسه من یکم بیشتر ولی نمیگم یه وقت چشم میخوره بدجنس میشه😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر هرسال پدرشوهرم ب منو خواهرم شاخه گل میداد روز زن .چقد مارو دوست داشت.الان دوریم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

چقدر خوب ،هزار ماشاالله 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

منم واسم سرویس طلا خرید . البته با سلیقه خودش چون میخواست سوپرایزم کنه .همیشه برام سرویس میخره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست