2777
2789
عنوان

نگرانی درمورد سینه ام خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 52 پست

البته من شیرده هستم ولی منم امشب دقیقا مث تو سینه چپم سفت و دردناک شده لمس میکنم دونه دونه هس زیر پوست. بنظرم اینایی ک حس میکنیم لوبول هستن. بااینحال عزیزم دست کم نگیر یه چکاپ برو ذهنتو ازاد کن ایشالله چیزی نیس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فکر میکنم طبیعی باشه ها  الان تو‌جمع خانواده ام نمیتونم سینمو معاینه کنم ولی عادیه فک کنم  ...

اخه این یکی سینما که کیست داره اونطور متراکم و سفت نیست واسه همین نگران شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بافت نخود مانند ک همه خانما سینه شون این شکلیه منم کیست و توده دارم دو ساله تحت نظرم  شش ماه ...

عزیزم دست میزنم انگار رگهای کلفت و سفت هستن زیر دستم لمس میکنم خیلی فشار بدم درد میگیره بنظرتون این طبیعیه

خب کلا بافت طبیعی سبنه هم گره گره داره بخاطر غدد شیری ولی خب کیست هم اگه قابل لمس باشه همین طوری زی ...

خدا خیرتون بده یه مقدار استرسم کم شد😔هیچ کسم نیست دور برم یه دلداری بده حداقل من خیلی استرسی و حساسم همه چیز میافته تو مغزم آره اتفاقا میخوام برم سونو ولی فقط میترسم برم یه چیزی بگه😭

عزیز پیگیر باش، شاید درد بخاطر تحریک سینه هات توسط شوهرت باشه، اکثر ما خانمها بعد نوازش سینه یه مقدا ...

چشم عزیزم سونو میخوام برم ولی خیلی میترسم آخه این سینم که نگرانشم اصلا درد نداره فقط سفتی و متراکم بودن داخلش نگرانم کرده بااینکه دکتره گفت کیست هست ولی باز نگرانم ضمن اینکه ازوقتی فهمیدم کیست دارم نمی‌ذارم تحریک بشن

میدونستی استرس زیاد باعث کیست میش .سردی هم نخور عدس .سوزش کالباس .فلفل نوشابه ...نخور  کیست چی ...

فدات بشم آره دلم باورتون آروم شد از خدا میخوام به حاجتت برسی آره عزیزم اتفاقا دکترمم گفت کیست از استرس میاد تغزیه امو رعایت میکنم والا ولی بلز نگرانی هست 

فدات بشم آره دلم باورتون آروم شد از خدا میخوام به حاجتت برسی آره عزیزم اتفاقا دکترمم گفت کیست از است ...

منم نگران بودم فقط رعایت کن حتما نوره اصل بگیر استفاده کن

کلم بروکلی هم خیلی خوب من بخار پز میکردم میخوردم ولی چون تیروئید م کم کار دیگ نمیخورم

نگران نباش عزیزم سونو گفت کیست دیگه. سعی کن ورزش کنی کافئین نخوری غذاهای چرب و نوشابه و فست فود ممنو ...

مممنونم عزیزم که آرومم کردی آخه سینه راستم هنوز سونو نرفتم دکتر بامعاینه گفت کیست فیبرودرم هست نیاز هم نمیبینم سونو بری مثل اون یکی سینه اته بی خطره دردهم در حالت عادی نداره فقط وقتی اوت دون ها رو فشار میدم کمی درد میکنه ولی سینه سمت چپم همیشه درد میکنه 

منم نگران بودم فقط رعایت کن حتما نوره اصل بگیر استفاده کن کلم بروکلی هم خیلی خوب من بخار پز میکردم ...

چشم گلم حتما استفاده میکنم فقط اینکه درد نداره بیشتر نگرانم کرده آخه سینه چپم همیشه درد و سوزش داره که میگن از کیست ولی این یکی اصلا دردو...نداره فقط وقتی دست میزنن 😥 فقط عزیزم نوره چی هست باید از کجا تهیه کنم؟ 

چشم گلم حتما استفاده میکنم فقط اینکه درد نداره بیشتر نگرانم کرده آخه سینه چپم همیشه درد و سوزش داره ...

برا منم چپ درد داشت راست نداشت نگران نباش تو اون کار رو بکن همش از بین میره

این هفته باید غربالگری برم تو رو خدا دعا م کن

چرامیترسی خیلیادارن من ۱۰ساله دارم اندازه ی دوتاگوجه سبز سمت چپ سینم استرس میگیرم یاکافئین میخورم یا ...

راستش ترسم بخاطر سینه راسته که تازه فهمیدم کیست داره ولی هنوز سونو نرفتم فقط به حرف دکتر اکتفا کردم که بامعاینه گفت کیست هست ولی خیلی نگرانم

چشم عزیزم سونو میخوام برم ولی خیلی میترسم آخه این سینم که نگرانشم اصلا درد نداره فقط سفتی و متراکم ب ...

عزیزم اون بافت طبیعی سینه س

خدای نکرده چیزی باشه قشنگ مثل گردو یا بادوم میزنه بیرون

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
برا منم چپ درد داشت راست نداشت نگران نباش تو اون کار رو بکن همش از بین میره این هفته باید غربالگری ...

عزیزم کیستهای شما از بین رفتن؟ چشم واست دعا میکنم از تح دلم ان شالله همه چیز روبراه بشه برات و باخبر خوش بیای😍

چشم عزیزم سونو میخوام برم ولی خیلی میترسم آخه این سینم که نگرانشم اصلا درد نداره فقط سفتی و متراکم ب ...

میگی کیسات نمیگی خدای ناکرده تومور، حمام میری داروی حمام بمال بالاتنه تا گردن داروی هر بیماریه، 

عزیزم دست میزنم انگار رگهای کلفت و سفت هستن زیر دستم لمس میکنم خیلی فشار بدم درد میگیره بنظرتون این ...

طبیعیه نگران نباشید

اکثر خانما سینه پلی کیستیک دارن

فقط هر شش ماه سونو بدید