سلام دوستان مشکلی دارم که خیلی بهم استرس وارد کرده من شش ماه پیش با درد سینه چپ رفتم سونو و گفت کیست داری دکترم گفت بی خطره و اصلا چیزی نیست بعداز شش ماه واسه چکاب دوباره رفتم دکتر معاینه کرد هردوتا سینه امو و گفت که توی سینه راستت هم کیست هست در حالی که شش ماه پیش نبود دست که میزد درد میکرد و فشرده بود گفت اینهم کیست هستن خطری ندارن گفت لازم نمیدونم بری سونو به اصرار من سونو نوشت ولی من نرفتم حالا دوهفته میگذره سینه راستم درد نداره اصلا ولی دست که میزنم معاینه میکنم خودم توش خیلی فشرده و سفته و بافتش یجوری دون دون هایی مثل نخود هست میترسم خیلی استرس گرفتم من فوبیا دارم نمیتونم از ترس برم سونو توروخدا بگید آیا اینها همون کیست هستن و طبیعیه؟ خیلی میترسم😭همش باخودم فکرهای بدبد میکنم توروخدا هرکی اطلاعی داره راهنماییم کنه شرمندم که طولانی شد🙏
البته من شیرده هستم ولی منم امشب دقیقا مث تو سینه چپم سفت و دردناک شده لمس میکنم دونه دونه هس زیر پوست. بنظرم اینایی ک حس میکنیم لوبول هستن. بااینحال عزیزم دست کم نگیر یه چکاپ برو ذهنتو ازاد کن ایشالله چیزی نیس
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب کلا بافت طبیعی سبنه هم گره گره داره بخاطر غدد شیری ولی خب کیست هم اگه قابل لمس باشه همین طوری زی ...
خدا خیرتون بده یه مقدار استرسم کم شد😔هیچ کسم نیست دور برم یه دلداری بده حداقل من خیلی استرسی و حساسم همه چیز میافته تو مغزم آره اتفاقا میخوام برم سونو ولی فقط میترسم برم یه چیزی بگه😭
عزیز پیگیر باش، شاید درد بخاطر تحریک سینه هات توسط شوهرت باشه، اکثر ما خانمها بعد نوازش سینه یه مقدا ...
چشم عزیزم سونو میخوام برم ولی خیلی میترسم آخه این سینم که نگرانشم اصلا درد نداره فقط سفتی و متراکم بودن داخلش نگرانم کرده بااینکه دکتره گفت کیست هست ولی باز نگرانم ضمن اینکه ازوقتی فهمیدم کیست دارم نمیذارم تحریک بشن
مممنونم عزیزم که آرومم کردی آخه سینه راستم هنوز سونو نرفتم دکتر بامعاینه گفت کیست فیبرودرم هست نیاز هم نمیبینم سونو بری مثل اون یکی سینه اته بی خطره دردهم در حالت عادی نداره فقط وقتی اوت دون ها رو فشار میدم کمی درد میکنه ولی سینه سمت چپم همیشه درد میکنه
منم نگران بودم فقط رعایت کن حتما نوره اصل بگیر استفاده کن کلم بروکلی هم خیلی خوب من بخار پز میکردم ...
چشم گلم حتما استفاده میکنم فقط اینکه درد نداره بیشتر نگرانم کرده آخه سینه چپم همیشه درد و سوزش داره که میگن از کیست ولی این یکی اصلا دردو...نداره فقط وقتی دست میزنن 😥 فقط عزیزم نوره چی هست باید از کجا تهیه کنم؟