2777
2789

کلا نی نی سایتو چجوری باهاش کار کنم مخصوصا این تاپیکا و... چرا بعضیاش بستن کی بسته میشن و چقد مهلت دارن و...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکایی که بسته ن یاخوداستارتر قفل کرده یانی نی یار میبنده یه سری تاپیکای ممنوعه هست اگه ازاونابزنی امکان تعلیقی هست واینکه تاپیکت یامیترکه یا نهایتا قفل میشه تاپیکای ممنوعه نی نی یار نوشته چیا هستن،

هروقت تاپیک زدی خودتم میتونی قفلش کنی اگه خواستی حذفش کنی ازساعت۱۰ونیم تا۴ هروز بجز روزای تعطیل میری توتاپیک نی نی یار حذف تاپیک لینکشو میزاری مینویسی جذف بشه حذف میکنه

. 🌻🌻💚
 اره ولی زنگوله فقط اعلامش میاد تیکشون میزنم اتفاقی نمیوفته نمیدونم چیکارشون کنم

چه اتفاقی میخوای بیوفته ؟تیکشون بزنی فقط میشه حذفشون کنی 

میری تو اعلانات میبینی کی بت پیامت داده کی لایکت کرده

. 🌻🌻💚
تاپیکایی که بسته ن یاخوداستارتر قفل کرده یانی نی یار میبنده یه سری تاپیکای ممنوعه هست اگه ازاونابزنی ...

چقد مراحلش پیچیییییدس یا خداا...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده..

پروفایله چرا نمیشه  و تایید نمیشه و نمم چی

چه اتفاقی میخوای بیوفته ؟تیکشون بزنی فقط میشه حذفشون کنی  میری تو اعلانات میبینی کی بت پیامت د ...

حالا یاد گرفتم. باید بزنی روش تا پیام مشخص بشه.من تیک میزدم انتظار داشتم بگه باز کردن پیام🤭

تاپیکایی که بسته ن یاخوداستارتر قفل کرده یانی نی یار میبنده یه سری تاپیکای ممنوعه هست اگه ازاونابزنی ...

نی نی یار کجاس،

لینک تاپیکو از کجا بیارم

۱۰ونیم تا۴صبح با شب

مگه جغدن ک شب باشه

لابد صب

نی نی یار کجاس، لینک تاپیکو از کجا بیارم ۱۰ونیم تا۴صبح با شب مگه جغدن ک شب باشه لابد صب

😂😂😂😂😂وای چی میگی خواهر ۱۰ ونیم صبح تا۴عصر 

نی نی یارشب ازساعت ۹شب میاد تا۶صبح بیداره نظارت میکنه

. 🌻🌻💚
😂😂😂😂😂وای چی میگی خواهر ۱۰ ونیم صبح تا۴عصر  نی نی یارشب ازساعت ۹شب میاد تا۶صبح بیداره نظار ...

خب ینی فردا بگم تاپیکو حذف کنن یا امشب؟

من خودم گیج شدم توگیجترم نکن ننه