2777
2789
عنوان

وااااای پسرمو زدم

617 بازدید | 29 پست

دیشب شام نخورده امروز صبحونه نخورده ناهارم همینطور شامم نمی‌خورد کفری شدم زدمش داشت گریه میکرد نفس نفس میزد ولی بازم نمی‌خورد دوسال و سه ماهه چرا اینجوری می‌کنه آخه هر شربتی هم دادم بی خیالی هم کردم بی توجهی ولی کارساز نیست مغزم دیگ سوت میکش اونقد نخورده شدید کم خونه با ی سرماخوردگی بستری میش خودمم داغون شدم روانی کرده مدام در حال شلوغ کرده ولی ب غذا ک میرسه روتنیم می‌کنه حتی تنوع هم میدم با گوشی و...ولی انگار ن انگار ب حال خودش ک میدارم تا هفته ها نمیخورع...توروخدا کمک کنید

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که هیچی لب نزنه. بنظر من براش ساندویچ درس کن. چون بچه ها عاشق ساندویچن. اسنک همبرگر فلافل درس کن. سالادماکارونی.  دیگه بالاخره یچی میخوره که

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

اگه نمیخورد که میمرد به اندازه خودش میخوره شمام رو خودت کار کن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

کم اشتهاییش واسه کم خونیشه

قطره آهن لیپوزوفر آبی بده بهش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم پسر منم همینه 

۵سالشه امشب با کلی قربون صدقه یه نصفه اسنک خونگی با مرغ خورد

تازه بهش قول داده بودم بعدش بهش سیب زمینی سرخ کرده بدم و مثل بچه ها کوچولو کوچولو لقمه دادم دهنش تا خورد 

به اعصابت مسلط باش‌

هیج غذایی دوست نداره؟؟؟

ازش بپرسید چی دوست داره همونو بپزید

براش تزیین کنید غذار رو

اصرار نکنید تو همون تایمی که شما غذا میخورید اونم بخوره

براش سفره باز بذارید خودش خورد خورد میاد میخوره

کنار غذا خوراکی که دوست داره بذارید و بگید هرکی غذاشو بخوره اونو جایزه میگیره

عوضش دختر‌من همش گشنشه  غذا میخوره یه ربع بعد میبینم‌از‌یخچال هویجی‌گوجه ای یه چی ورمیداره میخ ...

عکس پروفایلت تقدیم بهت😖

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد