2777
2789
عع پس پیشنهاد میدی بهم نمیدونم دیگ گیج شدم

تگه هزینه برات مهم نیست لباس شیکی انتخاب کن 

کوتاه نباشه چون بیشتر دخترونه میشه البته حداقل واسه مراسم جاری کوتاه نباشه 

وگرنه مدل لباس کوتاهی که شیک باشه هم خیلی داریم 

الان تنوع پارچه ها و مدل ها اونقدر زیاده که خیلی راحت میتونی مانور بدی

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این بهت میاد 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
نه اتفاقا باید یچیزی برداره بلند باشه چینش هم کم باشه تا بلند نشون داده بشه

عزیزم بلند شلختش میکنه..قدش کوتاهه خودش میگه باسن دارم اگه چینش کم باشه ممکن بد فرم دیده بشه..چون نمیدونیم باسنش خوش فرم یا مدل پایینیه🌺

🌷خدایا شکرت🌷