2777
2789

طبق سونو امرور ۶ هفته و یک روزم بود دکتر سونو واژینال کرد گف قلب ندیدم گف برو شش روز دیگ بیا

از ی طرفی هم سونویی ک بیرون داده بودم از اولین روز اخرین پریودیم حساب نکرده بود ی هفته جلوتر حساب کرده

بنظرم‌زود رفتی

من‌حدود ۸ هفته رفتم که استرس نگیرم

ان شاءالله مشکلی نیست دوست عزیز. نگران نباشید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم‌زود رفتی من‌حدود ۸ هفته رفتم که استرس نگیرم ان شاءالله مشکلی نیست دوست عزیز. نگران نباشید

خودش گفته بود بیااا ب منم اینجا گفتن ک هشت برم ولی دیگ دیدم دکتر خودش گف بیا خودمم واقعا انتظار نداشتم تو شش هفته قللش تشکیل بشه ولی بلاخره ادم مجبورا ب دکترش اعتماد میکنه هروق گف بیا میره

خودش گفته بود بیااا ب منم اینجا گفتن ک هشت برم ولی دیگ دیدم دکتر خودش گف بیا خودمم واقعا انتظار نداش ...

توکل بخدا

نگران نباشید. سری بعد ان شاءالله خبر خوش میشنوی. بارداری کلا همش استرسه. فقط باید به خدای مهربون توکل کنیم تا این دوران سپری شه. لطفا برای منم دعا کنید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم