2777
2789
سدهان کشیدین؟  چند درصد نسبت به قبل کمتر شده قوزش؟

نه عمل باز میخوام برم دکتربرام بکشه یه ساله

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عمل باز میخوام برم دکتربرام بکشه یه ساله

ینی عمل کردی میخوای سوهان بکشی؟پیش کی عملیدی؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

نه میگن عمل بینی اصلا درد نداره

ولی من خواهرم که عمل کرده بود پیشونیش زیر چشمش تا کلی کبود بود سرش داشت منفجر میشد از درد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ولی من خواهرم که عمل کرده بود پیشونیش زیر چشمش تا کلی کبود بود سرش داشت منفجر میشد از درد

جدی؟

نه اطرافیان من اینجوری نبودن

فقط دخترعموم اینحوری شد که بهش گفته بودن استخوون دماغش نمیدونم به کجا وصل بوده که باید میشکستنش که درد داشته بقیه میگفتن اصلاااا هیچ دردی نداره

نه سردرد نه هیجی کبودیاشونم خیلی کم بود که اب هویجو کرفس خوردن سریع خوب شد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
جدی؟ نه اطرافیان من اینجوری نبودن فقط دخترعموم اینحوری شد که بهش گفته بودن استخوون دماغش نمیدونم ب ...

اره برا اونم شکونده بودن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!