2777
2789

شوهرم وسواس داره حاضرم نیست بره دکتر، قصدم هست جدا بشم واقعا کلافه شدم ولی خب به خاطر بچه هام فعلا باید صبر کنم تا یکم ازآب وگل دربیان، کسایی که به خاطر بچه هاشون دارن زندگی رو تحمل میکنن چه جوری این روزها رو می گذرونید😔خودم زدم به بیخیالی تا جروبحث پیش نیاد ولی از درون داغون شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس تمیزی، به حدی زیاد شده که دیگه کلا باهمه قطع رابطه کردیم 

طلاق نمیخواد بگیری کم کم راضیش کن ببر دکتر یا ی مدت هر چی میگه گوش کن ببین درست میشه با ارامش بهش بگو داری اذیت میشی و ی نوع بیمار بودنش رو غیرمستقیم بهش بفهمون تا درست بشه اسم طلاق هم خودتو هم همسرتو و بچه های بیچارتو داغون میکنه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
طلاق نمیخواد بگیری کم کم راضیش کن ببر دکتر یا ی مدت هر چی میگه گوش کن ببین درست میشه با ارامش بهش بگ ...

الان چهار ساله درگیرم به خدا، به هر زبونی که فک کنی باهاش حرف زدم محبت کردم دعوا کردم، مشاور رفتم اصلا قبول نمی کنه کرونا هم که اومد دیگه کلا ریخته بهم اصلا هم قبول نمی کنه

الان چهار ساله درگیرم به خدا، به هر زبونی که فک کنی باهاش حرف زدم محبت کردم دعوا کردم، مشاور رفتم اص ...

مادر منم وسواس خیلی خیلی شدید داشت الان کمتر شده بگم طولانیه ولی بابام چون دوسش داشت تحمل کرد که ما اواره نشیم

مادر منم وسواس خیلی خیلی شدید داشت الان کمتر شده بگم طولانیه ولی بابام چون دوسش داشت تحمل کرد که ما ...

عزیزم چه مرد خوبی خدا حفظشون کنه، منم دوست دارم صبوری کنم ولی واقعا سخته😔فعلا که دارم صبوری میکنم ولی نمیدونم تا کی بتونم

عزیزم چه مرد خوبی خدا حفظشون کنه، منم دوست دارم صبوری کنم ولی واقعا سخته😔فعلا که دارم صبوری میکنم و ...

درکت میکنم انشالا درست میشه