2777
2789

همسرم تازگیا رفته دندونپزشکی دندوناشو درست میکنه بعدم میخاد لمینت کنه بااینکه سفیده دندوناش حالا من قبل حاملگیم همش باش میگفتم بزا منم لمینت کنم چون دندونام واقعا جنسش زرده هرچقدرم مسواک و جرم گیری کنم ته تهش باز زرده کمی، الان خودش میره لمینت میکنه بعدم بمن گفته بره تو هم بعد بارداری میبرم میکنم حقیقتش ناراحت شدم نه بخاطر اینکه میخاد بره لمینت کنه بخاطر اینکه فک میکنم تو اینجور چیزا و خریدلباس خودشو الویت میگیره اکثر موقع ها بره منم کم نزاشته در حد پول و حقوق و توانش ولی خیلی حس بدی بهم میده این چیزاشو میبینم، همش میگم اگ تو آینده شغلی داشتم یا پول کلانی دستم بیاد همشو بره خودم خرج میکنم... بنظر شما اشتباه فک میکنم

سلام بچه ها ی اپلیکشن هست کارنت

از بازار دانلود کنید

با کد معرف بندع که aa1089740 هست وارد شین

۵۵ تومن ب شما و ده تومن ب بنده میدن

اگر بتونین کد معرفتون رو پخش کنید و روزی ده نفر وارد شن در رور صدتومن درامدتونه

با کد معرف وارد شین ۵۵ تومن میدن وگرنه نه

و ادامش بدین موجودیتونو ببرین بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساس شدی عزیزمم. 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی