2777
2789
مبارکه گلم. تورو امام رضا واسه منم دعا کن مثبت باشه

انشاااا.. ک مثبت میشه ب زودی عزیزممم

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم کپی مثل اون بود هاله داشت حتی یکمی معلوم بود ولی منفی شد الکیه بابا

چن روز بعد رابطه بیبی چک درست نشون میده؟

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
مال منم کپی مثل اون بود هاله داشت حتی یکمی معلوم بود ولی منفی شد الکیه بابا

انرژی منفی نده گلم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
انرژی منفی نده گلم 

انرژی منفی نمیدم عزیزم اخه ادم امیدوار میشه بعد پریود میشه دیوونه میشم بخاطر اون میگم زیادی ذوق نکنه من خودمم زدم هاله داشت ولی بعد دو‌روز دیه پریود شدم افسرده شده بودم

انرژی منفی نمیدم عزیزم اخه ادم امیدوار میشه بعد پریود میشه دیوونه میشم بخاطر اون میگم زیادی ذوق نکنه ...

من سه سال تمام بی بی چک زدم و اصلاااا دوتا نمیشد ولی وقتی مثبت بود شد 

چن روز بعد رابطه بیبی چک درست نشون میده؟

رابطه رو نمیدونم ولی وقتی از پریودتت گذشت دو سه روز دیه بی بی بزن معلوم میشه من الان هم اقدام کردم ولی ب پریودم مونده ۱۲روز نمیدونم چی میشه من ولی نزدم بی بی

رابطه رو نمیدونم ولی وقتی از پریودتت گذشت دو سه روز دیه بی بی بزن معلوم میشه من الان هم اقدام کردم و ...

انشاا.. ک مثبت میشه و پروفایلت میره تو دلت

من سه سال تمام بی بی چک زدم و اصلاااا دوتا نمیشد ولی وقتی مثبت بود شد 

ایشاالله خدا حفظ کنه عزیزم 

هاله خیلی پررنگ داشتین الان مامانم هم حامله هس بی بی زد هردوتاش قرمز پر بود گفتم دیه بارداری ازمایش هم داد باردار بود

ایشاالله خدا حفظ کنه عزیزم  هاله خیلی پررنگ داشتین الان مامانم هم حامله هس بی بی زد هردو ...

ن عزیزم اولین بی بی بی رنگ بود حتی دیر هاله انداخت 

انشاا.. ک مثبت میشه و پروفایلت میره تو دلت

فداتشم مهربون تو نی نی سایت بی بی رو گذاشتم همه گفتن هاله داره خیلی ذوق کردم ک مثبت ولی چه شد منفی شد دو روز دیه بخاطر اون میگم زیادی امیدوار نباش تو دوقش میخوره بعد ادم خودش افسرده میشه