2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظهههههه

26 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من و دوستم خیلی رفاقت خوبی باهم داریم

۶ سال دوستیم باهم

بعد این دوست من یکم مغروره مثلا قهر کردنی دوست داره ها دوست بشه ولی روش نمیشه یا مغروره

تو چت هم ک مثلا بعد ی بحث دیر سین میزنه یا سرد جواب میده ولی تو حضوری اینجوری نی

چهارشنبه ک تو مدرسه بودیم خیلی خوب بودیم بعد ک اومدیم خونه یادم نیست ولی فکر کنم من پیام دادم

اینم مثلا کلا ب هیچکس خودش پیام نمیده یکی ک پیام بده حرف میزنه ولی ب من پیام میده

بعد من پنجشنبه بهش پی دادم

بعد ک من پیام دادم جواب داد گفتم شاید سرد جواب میده

گفتم حالا اگه مزاحمم بگو ( ب شوخی اینجوری بهش میگم بعضی موقع😂)

اونم‌گفت حجی خوبی؟😐

منم گفتم اره 😂

بعد یادم نی چیشد بحثمون گرفت بالا

گفتش ک ما همیشه داریم دعوا میکنیم (راست میگه اینم)

گفت من خوشم نمیاد اینطوری باشه و ما میتونیم بهترین رفاقت داشته باشیم ولی خودمون یکار میکنیم نشه

منم‌گفتم اره این رفاقت بدرد نمیخوره

بعد یکم بحث اومد پایین گفتم بیا حرف بزنیم

دیدم دیر سین میزنه بعد نوشت خو

منم‌گفتم ولش بابا

گفت قشنگ معلومه داری دکممو میزنی😐بحی

منم گفتم ینی چی ک بای وقتی دوس ندری حرف بزنی چی بگم

سین زد ج نداد

الان بنظرتون بهش پیام بدم؟

اینو مخام بنویسم: ببین من خوشم نمیاد قهر بمونم

دوست داری دوست بمونی بگو ی فکری کنیم

خوشمم نمیاد دوستیمون ب فنا بره

تکلیف منو روشن کن

خوبه بنظرتون؟؟؟

ببخشید زیاد شد🙏🙏🙏🙏

آرام آرام به قلبم چه نشستی خوش نشستی تو به جانم...🍃🌸
بنظرم رفاقتا رو هر طور شده حفظش کنید به هر قیمتی... دوست بهترین نعمته بعد سلامتی و خانواده 

میکم اگه پیام بدم فکر نکنه اومدم منت کشی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکم اگه پیام بدم فکر نکنه اومدم منت کشی؟

خب فکر کنه.....روابط دوستانس نه دختر پسری....این روابط باید حفظ شن و باشن تا آدم به جنس مخالف فکر نکنه....یکی مث من که هیچ دوستی ندارم خوب اینو میفهمم که واقعا داشتن یه دوست صمیمی آدمو از خیلی چیزا بی نیاز میکنه 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
خب فکر کنه.....روابط دوستانس نه دختر پسری....این روابط باید حفظ شن و باشن تا آدم به جنس مخالف فکر نک ...

ممنونم❤️❤️