2777
2789

من هم مثل بیشتر مادرا و زن های ایرانی از جان گذشته ام .ولی دو تا کار برا شخص خودم می کنم 

یک بیمه ماهانه پرداخت می کنم

دو کلاس آواز میرم هفته ای نیم ساعت

یعنی از آسمون سنگ بباره هم من کلاس آوازم میرم.

بقیه جاها خانواده الویت هست.

شما چی توصیه آتون چیه ؟

میخام برم باشگاه اما خیلی تنبلیم میاد😥

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از الان به دخترم یاد میدم به خودش برسه کرم وادکلن بچگانه براش گرفتم لباس خاب گرفتم 

اینم عالیه آفرین.منم کرم و ادکلن و لوازم شخصی دخترونه براش گرفتم ولی لباس خواب نه.درست میگی اونم واجبه 

هیچ.....

فقط دیروزا گفت من از دست خودم عصبانیم خودمو دوست ندارم. بغلش کردم بهش گفتم این حرف خیلی بد از فحش دادن و حرف زشت زدنم بدتر . دیگه هیچ وقت این حرف را نزن تو باید خودت را دوست داشته باشی. تو بهترینی

وای چقدر از پستت تحت تاثیر قرار گرفتم

فعلن چسبیدم به درس و مدرسه بچه ها وقت آزاد ندارم

یه کار برا خودت بکن.من کلاس آوازم هفته ای نیم ساعته.اوایل شوهرم غر زد ولی سفت واستادم.گفتم قد نیم ساعت در هفته حق ندارم ؟

من از الان به دخترم یاد میدم به خودش برسه کرم وادکلن بچگانه براش گرفتم لباس خاب گرفتم

دخترا خودشون تو خون شون هست.....

برای خودش جداگانه همه وسیله یی داره

رفته بودیم خرید از تو کیف پولش با پول خودش خرید کرد . آقای فروشنده یه جوری با کیف و عشق نگاش می کرد

مستقل بودن،بهش یاد میدم همیشه مستقل باشه و دستش تو جیب خودش باشه و این حرفا که زن با کار پیر میشه و اینا رو اصلا باور نکنه و قوی باشه.

به خاطر هیچکس خط قرمزامو زیر پا نذاشتم همینم به دخترم یاد میدم که تا کسی خودش رو ثابت نکرده الکی دختر خودش رو فدا نکنه‌.

هیچ..... فقط دیروزا گفت من از دست خودم عصبانیم خودمو دوست ندارم. بغلش کردم بهش گفتم این حرف خیلی بد ...

من با وجودی که خیلی کارای مادرم قبول ندارم تا حد زیادی فکر نشده شبیه اونم.

دلم میخواد دخترم چیزای خوب ازم یاد بگیره . که بعدها بخاطر عادات دوران مجردیش و الگو گرفتن از من سختی نکشه

مستقل بودن،بهش یاد میدم همیشه مستقل باشه و دستش تو جیب خودش باشه و این حرفا که زن با کار پیر میشه و ...

افرین.

من میخام بزرگ شد وام گرفتن هم یادش بدم .که نترسه.از سن کم وام بگیره سرمایه گذاری کنه .کار کنه.

من اولین ماشین و اولین دفتر کارمو نقد خریدم.درامد داشتم اما از وام میترسیدم.در حالیکه اگه زودتر جرات میکردم جای بهتر و ماشین بهتر میتونستم بگیرم