تا اخر بخون خُب ؟🙃💚
هر وقت اومدم نی نی سایت یه همچین تایپیک با همچین موضوعی دیدم یعنی نشده نیام اینجا و کسی چیزی در این باره نگه!!
عزیز دل من تو تا وقتی خالی باشی تا وقتی درونت تو خالی باشه نمیتونی کسی رودر کنار خودت نگه داری ، دیدی بعضی از ادما نه باهاشون حرف زدی نه میشناسیشون اما یه جاذبه خاصی دارن؟ این از اون ادمای تو پر و موفقه که شوهرش هیچ وقت ولش نمیکنه ، شوهرش میمیره براش چون اون، قدر خودش رو میدونه که اگر تو زندگی میخواد کاری بکنه اول از خودش میپرسه که ایا این برای خودمم خوبه ؟ اگر به همسرم کمک میکنم و توی خونه کارهارو انجام میدم برا من خوبه و چه خوبی داره؟ بچمو بزرگ میکنم براش مادری میکنم برام خوبی داره؟ وقتی داری توی خونت و برای همسرت کاری انجام میدی لباساشو میشوری غذا درست میکنی و به بچت میرسی اول نگاه مهربون خدارو دریافت میکنی این یه خوبی دوم واقعا رامش میگیری وقتی همه چی منظم و مرتب باشه ... نه توی این مورد توی هر چیزی دیگه در هر مسئله دیگه ای ببین چه خوبی برا خودت داره و بعد انجامش بده ... بفکر خودت باش اون وقته کم کم درون خودت رو از چیزای خوب پر میکنی از اعتماد بنفس از حسن ظن و ...و...و.. و اون وقته که تو بزرگ میشی سنگین میشی از این خوبی ها ،و اون وقته که بقیه جذب تو میشن اصلا کسی نمیتونه ازت دل بکنه کلا تبدیل میشی به یه ادم کاریزماتیک به قول معروف🙂 یه دریا رو در نظر بگیر که از هر طرف اب رود و رودخونه ها بهش میریزن و ا نو پر میکنن یعنی اون رود کوچولو ها باعث پراب تر شدن دریا میشن حالا دیدی اب دریا به یه رودخونه یا رود بریزه نه! حالا تو اون دریا باشو و بقیه رود و رودخونه ها تا بیان طرف تو نه تو بری طرف بقیه اونا بیان و توروبیشتر رشد بدن پر ترت کنن قوی ترت کنن(: