2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ريان ژل چيني نيس؟

ریانژل چینیه ولی اصلش گرونه جنبش نقره ای زنگه مشگی هم داره در کل خیلی بهتر از درموفیل و هایومکسه این ۲تا ژل تو ایران پر میشن داغونن به هیچ وجه نزن همون ریان بزنی یهتره

ریانژل چینیه ولی اصلش گرونه جنبش نقره ای زنگه مشگی هم داره در کل خیلی بهتر از درموفیل و هایومکسه این ...

هرسيسي ٤٥٠گفتع بهم و اينكه ماندگاريش بيشتره؟

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🥺
کی میگه هرماه باید بری ترمیم اصلا اینطوری نی

هست اولين بار جذب ميشه دوبار ديگه بايد بري تا جدب نشه من ازشون پرسيدم يبار زدم الان يه هفته شد نصفش رفت گفت دوسه بار بايد بياي تا بمونه

هست اولين بار جذب ميشه دوبار ديگه بايد بري تا جدب نشه من ازشون پرسيدم يبار زدم الان يه هفته شد نصفش ...

بار اول کمی جذب میشه اما دلیل مهمترش مارک ژله

اگه پلاستیکش بالاتر باشه و گرونتر این اتفاق نمیوفته 

همسرم پزشک زیباییه

بار اول کمی جذب میشه اما دلیل مهمترش مارک ژله اگه پلاستیکش بالاتر باشه و گرونتر این اتفاق نمیوفته&n ...

خب من اينارو ميدونم 

بار اول کمی جذب میشه اما دلیل مهمترش مارک ژله اگه پلاستیکش بالاتر باشه و گرونتر این اتفاق نمیوفته&n ...

پلاستیک چیه گلم!!!!؟؟؟درصد هیالورونیک اسید باید بالا باشه!!!!ربطی به گرونی و ارزونیم نداره فبلرارو باید بشناسی 

هست اولين بار جذب ميشه دوبار ديگه بايد بري تا جدب نشه من ازشون پرسيدم يبار زدم الان يه هفته شد نصفش ...

معلوم که چینیه ولی چینی بهتر از فیکه ایرانیه!!!درموفیل اصلا وارد نمیشه تو انبارای جمهوری پر میشه خب چینی بزنی بهتره که!!

معلوم که چینیه ولی چینی بهتر از فیکه ایرانیه!!!درموفیل اصلا وارد نمیشه تو انبارای جمهوری پر میشه خب ...

درمكسم داره ..ريانژل گلوله نميشه تو كلينيك ميزنه

پلاستیک چیه گلم!!!!؟؟؟درصد هیالورونیک اسید باید بالا باشه!!!!ربطی به گرونی و ارزونیم نداره فبلرارو ب ...

هیالورونیک اسید برای جوون سازی و ضد چروکه توی فیلرهای لب جهت حفظ رطوب لب استفاده میشه خاصیت حجم دهندگی نداره غالب مواد فیلر