2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم

188 بازدید | 14 پست

سلام. مرسی که اومدید  من ی تصمیمی گرفتم ولی نمی‌دونم چطوری عملیش کنم واسه همین گفتم از شما کمک بگیرم. راستش من شوهرم خیلی بدی بهم کرده. همیشه هم ی کارایی میکرد و دستش رو میشد بعد زیر بار نمیرفت و آخرشم من با مدرک ثابت میکردم و بعدش قهر میکردم و تهشم هیچ اتفاقی نمی افتاد و دوباره روز از نو روزی از نو! یعنی کاری از دستم بر نمیومد جایی نداشتم که برم. تو خونه بابام معذب بودم دستمم خالی بود نمیتونستم خونمو جدا کنم. خلاصه که شوهر من اون اوایل یکم میترسید اما بعدش دید هر چی بشه فوقش دو روز قهر میکنم و اتفاق خاصی نمی افته دیگه پر رو شد. البته قهر که میکردم هی قسم میخورد و قول میداد تکرار نکنه و اعتمادمو جلب کنه اما خوب بازم گند میزد. خلاصه ایندفعه هم مثل همیشه دستش رو شد اما من نمیتونم برم قهر با جدا بشم. واسه همین می‌خوام ی جوری تلافی کنم که بشه درس واسش و بهش بگم هر چیزی تاوانی داره بعد از این هر بار که اشتباهی کنی و از اعتمادم سواستفاده کنی باید تاوان خطاتو بدی. اینجوری هم میفهمه هر خطایی ی تاوانی داره که خودش باید بده و ممکنه دیگه کمتر تکرار کنه و هم اینکه حداقل من دلم خنک میشه!! حالا به نظرتون چه تاوانی میتونم واسش در نظر بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چکار میکنه ؟ خیانت ؟

اره خیانتم کرده چند بار ولی ایندفعه دیدم شماره های گوشیشو پاک کرده که من نفهمم اما من فهمیدم و به روش آوردم اول قبول نکرد بعد دید چاره ای نداره گفت ببخشید!

دروغ و پنهون کاری ، شماره های توی گوشیشو پاک می‌کنه. قبلا هم خیانت کرده چند بار

به جای این کارا بهش خیلی محبت کن و سعی کن ازش بکنی حسابی سرمایه داشته باشی و بعدش مهرتو بزار اجرا و جداشو

چون دست بالای دست بسیار است

اونم یه کاری می کنه که از زمدگی سیر بشی

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
به جای این کارا بهش خیلی محبت کن و سعی کن ازش بکنی حسابی سرمایه داشته باشی و بعدش مهرتو بزار اجرا و ...

اینقد محبت کردم نتیجه شد این! بهم میگه تو اینقدر عاشقی که من اگه هر کاری کنم دلت نمیاد جبران کنی! دستمو خونده ولی ایندفعه می‌خوام ازم حساب ببره

اینقد محبت کردم نتیجه شد این! بهم میگه تو اینقدر عاشقی که من اگه هر کاری کنم دلت نمیاد جبران کنی! دس ...

همین راهو ادامه بده چراغ خاموش تا بتونی ازش تیغ بزنی

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید