2777
2789

اره لازمه من کارت ملی ام برده بودم پارسال بود سر یک جریانی سر پست شلوغ بود گفت خودت بیا  با کارت ملی و کد رهگیری ات بگیر

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز ببینید با کد رهگیری میتونید همسن الان وضعیت بسته تون از سایت اداره پست ببینید تو اینترنت بنویسد پیگیری وضعیت مرسوله اولین گزینه را بزنید بعد کد وارد کنید میگه که کجاس ، طبیعتن‌ باید بیارن دم خونه ولی اگه نه میتونید برید اگه شلوغ باشه بسته ها احتمالن نیاز به کد هست 

سلام عزیز ببینید با کد رهگیری میتونید همسن الان وضعیت بسته تون از سایت اداره پست ببینید تو اینترنت ب ...

پیجی که خرید کردم کد رهگیریو‌ نمیفرسته چندبار گفتم ولی میگه ارسال کردم سفارشتونو

از یه پیج خرید کردم هرچی میگم کد بفرس نمیفرسته ولی میگه ارسال کردم

موطفه بهت کد را بده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شاید کلاهبرداره

نه گاهی سرشون شلوغه کدها را دیر میگیرن از پست بد به دلت راه نده بهش بگو من میخوام بدونم بسته در چه وصعیتیه

از یه پیج خرید کردم هرچی میگم کد بفرس نمیفرسته ولی میگه ارسال کردم

ببین صد در صد کلاهبرداری بوده وگرنه میفرستاد.برای منم همین چندروز پیش این اتفاق افتاد .هی گفت فرستادم و کد رهگیری نمیداد .دوهفته بیش تر شد اما گفت هنوز بسته تو شهر خودمونه تا این که گفتم پولمو بده و پولمو نداد و بلاکم کرد.بعد فهمیدم طرف کارش همینه .رفتم ازش شکایت کردم