2777
2789
عنوان

بچه دار بشم یا زوده؟؟

206 بازدید | 16 پست

دوسال و دوماهه ازدواج کردیم، خودم امروز ۲۲ سالم شد🥰، شوهرم ۳۰ سالشه، دانشجوی اتاق عملم، ترم پنج، خیییییلی بچه دوست دارم ولی شوهرم میگه نه الان زوده، بذار درست تموم بشه طرحت رو بری بعد، تا من درسم تموم شه و برم طرح ۲۶ ‌، ۲۵ سالم میشه، خودش میشه ۳۳،۳۴ 😐😐😐 دوست ندارم بچم با باباش انقد اختلاف سنی داشته باشه😒 از طرفی سنش میره بالاتر شاید سرد بشه کلا از بچه🤦🏻‍♀️

چه کنم؟ نظر شما چیه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعدا پشیمون میشم؟ 

صد در صد عزیزم به شدت محدود میشی حتی شاید مجبور بشی از دانشگاه انصراف بدی. یه تاپیک دارم در مورد اینکه شوهرم گفته می خواد بره خودشو ناقص کنه. من الان پشیمونم که قبل از بارداری من بیشتر بچه میخواستم. اگر به عقب برمیگشتم اصلا فشار نمیاوردم و اصرار نمیکردم و صبر میکردم تا شوهرم خودش بگه بچه بیاریم. از نظر عاطفی این نیاز خیلی مهمیه برای خانوما

صد در صد عزیزم به شدت محدود میشی حتی شاید مجبور بشی از دانشگاه انصراف بدی. یه تاپیک دارم در مورد این ...

تازه اصرار من به شوهرم فقط این بود که اگر یه دونه بچه بخوای تا ۳۵ سالگی من وقت داریم اگر دو تا بخوای باید اولی رو نهایتا تا ۳۰ سالگی بیاریم. در غیر این صورت قید بچه دار شدن رو بزن. فقط براش شرایط خاص سنی تعریف کردم و هیچ اصرار دیگه ای نکردم

بعضیا که خودشونو میکشن و گریه زاری و این کارا رو میکنن نمیدونم بعد بچه دار شدن چه حسی دارن‌. اکثر مردم راجع به اشتباهات و پشیمونیاشون حرف نمیزنن چون میگن ناشکریه

من ۳۴ ساله ام و بچه دومم تو راهه بعد از اتمام درسم ۲۶سالگی ازدواج کردم و بچه دار شدم هیچوقت هم پشیمون نیستم چون سر هردو بارداری هام هم وقت کافی داشتم و هم آرامش داشتم خود درس و گرفتن مدرک و .... استرس آوره و در دوران بارداری بهتره استرس نداشته باشی دیر نمیشه عزیزم نگران نباش ضمنا همسر من ۹سال ازم بزرگتره و نسبت به اطرافیانم که در تا سن ۳۰ سالگی یا زودتر پدر شدن خیلی درک بالایی از زمان بارداری شیردهی و حتی نوزاد و بچه داره و حوصله اش و اخلاقش و صبرش در برابر بچه مون صدبرابر بیشتر از منه