2777
2789
عنوان

خانم های کرجی بیاین یه لحظه

110 بازدید | 7 پست

خانماخیلی به کارنیازدارم.اگه کسی کارنظافت توخونه خواست خداخیرش بده اطلاع بده.دائمی نباشه توهفته سه چهارروز.خیلی احتیاج دارم

وقتی ♥️  خدا  ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید بری استخدام شرکت خدماتی بشی... 

هیچکس الان اعتماد نمیکنه کسی رو وارد منزلش کنه... 

بلکه از جانب شرکت خدماتی معتبری باشه 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
اونجوری راحت کارمیدن؟؟

بله،، اینطور زیر نظر شرکت خدماتی هستید،، حقوق میگیرید 

هم برای شما مطمئنه،، هم برای کسی که خدمه لازمه.... 

عزیزم خونه هرکسی نرو... خطرناکه... اینهمه تجاوز  و قتل صورت میگیره،،، شما اگر زیرنظر شرکت باشی هیچ اتفاق و خطری تهدیدت نمیکنه... 

کسیکه توسایت زنگ میزنه میگه بیا،، شاید اصلا مرد باشه... 

با حقه تورو بکشونه خونه... اخبار و روزنامه و فضای مجازی رو ببین چه اتفاقایی میفته...

اگر کسی واقعا خواهان باشه از شرکت خدماتی میگیره 

بهترهه اونجا استخدام بشی،، خیالتم راحته... 

نه حقتو میخورن نه اتفاقی میفته

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹