2777
2789
عنوان

انرژی چشم های من

378 بازدید | 22 پست

یه مدتی یه حس میکنم چشمم روی فلزات تاثیر منفی داره چند بار اتفاق افتاده وقتی روی یک شی فلزی تمرکز میکنم یا بهش فکر میکنم یه بلایی سرش میاد مثلا جاکلیدیم از کلید جدا شد دیروز دگمه فلزی لباس مامانم که تازه کادو گرفته بود افتاد رو زمین از دگمه خوشم اومده بود و چشمم رو گرفته بود  پارسال عید  ملاقه آجیل خونه خواهرم از دسته جدا شد  من قبلش گفته بودم چقدر قشنگه. امسال بهار مامانم طلا خرید برا من نخرید با هم رفته بودیم خرید من ناراحت شدم که برام چیزی نخریده خونه اومدیم فرداش صورتش فلج شد یه مله رفت فیزیوتراپی.  نمیدونم بخاطر انرژی منه یا اتفاقیه. کسی مثل من نیست اینجا یا تو اطرافیانتون ندارید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم چیزی بهت بگم نگاه پستم کنی گوشیم خراب شه😐😂

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

عژب 

من ژد با ت بمونم 

چ حیییف  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

که نژد سر تو باشه رو شونم چ حیففف😂😂😂

اوهوم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.