2777
2789

طرف میاد سه ساعت از مشکلاتش حرف میزنه کلی دلگرمی بهش میدی باهاش صحبت میکنی بعد چند روز که یه پیام دیگه بهشون میدی جواب نمیدن

یا مثلا وقتی کلی راهنمایی کردی طرف یه تشکر هم نمیکنه بدون هیچ حرفی میره

چرا اینجوری شدن مردم😐

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

خب همه ک نباید خوب باشن😂من خودم به شخصه اگ یکی بهم یه راهنمایی بکنه تا صد سال دیگ هرکاری داشته باشه ب بدبختیم ک شده جوابش و میدم و سعی میکنم کمکش کنم😂🤦🏼‍♀️

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

واقعا اااا حرف دل من زدی 

انگار طلبکارن وقت میزاری دو ساعت جواب میدی کلی انرژی منفی از ناراحتی ها و در هاشون تحویلت میدن بعد که دلداری دادی یهو بی هیچ حرفی غیب میشن  منم تمام دوستای اینحا را لغو زدم به چ دردی میخورن😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اااا حرف دل من زدی  انگار طلبکارن وقت میزاری دو ساعت جواب میدی کلی انرژی منفی از ناراحتی ...

دقیقا

درس عبرت شد درخواست هیچکسو قبول نکنم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

عزیزم بیخیال شون حتما زیاد آن نمیشن و کار و زندگی ریخته سرشون

اینجا اکثرا مجازی هستن عین پارک که یه دقیقه یه خانم غریبه میاد کنارت میشینه کلی از زندگیش میگه و حرف میزنید بعدش می‌ره و شاید دیگه اصلا نبینیش ولی خوب هم اون خالی میشه هم تو خوشحال میشی که بهش کمک کردی

من اکثرا آنلاینم (آخه تنهام شوهرم سرکاره و فقط شبا خونین ) منم نمی‌ذاره نه سرکار برم نه درس بخونم سر همون اکثرا تو همین سایت یا در حال گشت و گذار تو گوشیم اگه کاری داشتی یا درد و دلی داشتی هستم میتونی بهم پیام بدی (اکثر مواقع آنلاینم شبا کمتر میشه چون همسرم میاد ولی باز از ۱۱ به بعد آن میشم تا ۳ نصف شب 😁😂) 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
تو منی دقیقا😂😂😂😂

😂😂به خدا روم نمیشه میگم این اونروز به من گفت مثلا باید از فلان راه بری پس من تا آخر عمرم باید هرچی خواست و کمکش کنم

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…