2777
2789
عنوان

دوستم حامله میشه ی ن ؟ کمککک

212 بازدید | 13 پست

اخرین پریودیش ۲۹آذر بوده ؛ بعد شنبه هفته قبل يعني ۱۷ دی رابطه داشته ولی وارد نشده یه قطره خيلي کوچیک ریخته داخل ؛ اون موقعه ۱ ساعت بعدش یدونه اورژانسی خورده روز بعدشم یه دونه اورژانسی با چند تا ال دی ؛ که حدوداد۹ تا ال دی خورده !

۳ روز بعدشم آنتی بیوتیک خورده ؛ الان احتمال حامله شدن هست ی ن  ؟؟؟؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در واقع دوستت نه منظورت خودتی😂😐

نه والا من عرضه جور کردن ندارم دیگ بخوام برم رابطه هم داشته باشم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

با این اوضاع از ریشه پوکوندین از بچه رو 😂

🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
به هیچ وجه نه

مرسی خودش داره از استرس میمیره میگ شاید انتی بیوتیک خنثی کرده باشه

دوستت چه با جزئیات برات تعریف کرده خیلی فوق صمیمی هستین حتما 😅

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
با این اوضاع از ریشه پوکوندین از بچه رو 😂

😂😂😂😂😂 خودش داره از استرس میمیره میگ شاید انتی بیوتیک خنثی کرده باشه

دوستت چه با جزئیات برات تعریف کرده خیلی فوق صمیمی هستین حتما 😅

اره بنده خدا داره میمیره از ترس ؛ از صب همین جوری درگیر بودیم

مرسی بچه ها برم بهش بگم مرد از استرس

مرسی خودش داره از استرس میمیره میگ شاید انتی بیوتیک خنثی کرده باشه

نه بابا توشرایط کاملٲ عادی واینکه دراقدامم باشی وهیچکدومتون مشکل نداشته باشین هرماه 25درصد احتمال بارداری هست حالا با این همه قرصم که خورده امکانش صفره

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊