2777
2789
عنوان

بنظرتون من می تونم با رژیم لاغر بشم

146 بازدید | 13 پست

وزنم ۹۹کیلو با قد۱۶۰حدود ۴۵کیلو اضافه وزن دارم ..بنظرتون با رژیم میشه یا باید عمل کنم

از عمل میترسم چون بچه کوچیک دارم میترسم بمیرم بچم بی مادر بشه اما از خودم بیزار شدم به هاطر چاقی زیاد....من به ۷۰هم راضی ام

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چزا نتونی 

تنها راهشم صبره اینجوری نباشی ک بگی تا عید بشم هفتاد ! ب حوصله‌پیس برو سال دیگه همین موقع ۶۵کیلویی !

ورزش و شروع کن ووابدا رها نکن ک بدنت با رژیم شل نشه و پوستت اویزون نشه کالری شماری کن و پیش برو

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
آره چرا نشه ،، اتفاقا رژیم بهتر  من با وزن ۹۸ شروع کردم و الان ۸۳ هستم ، تا عید ایشالا ۷۰ میشم

چه رژیمی می گیری من همش میگم ۴۵کیلو خیلیه همش عدد ۴۵رو می بینم و ناامید میشم میگم کی این همه‌راه رو میره

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
چه رژیمی می گیری من همش میگم ۴۵کیلو خیلیه همش عدد ۴۵رو می بینم و ناامید میشم میگم کی این همه‌راه رو ...

ب این فکر کن ۴۵تقسیم بر سه میشه ۱۵ماه دیگه مانکنی 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️