2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش که فکر نکنم کاری بشه کرد ولی بعدش هم چیزی نخواد فایده کنه فایده نمیکنه اینجا خیلی میگن سیرابی من خیلی خوردم ولی اصلا فایده ای برام نداشت الان الانش ۲۴ هفته هستم کم ویار رو دارم هنوز😬😬

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ویار و تهوع بخاطر کمبود ویتامین هست ویتامین مصرف کن مخصوصا ویتامین گروه ب.... زمان بارداری حالت تهوع داشتی بیسکویت ساقه طلایی همیشه همراهت باشه بخاطر سبوس ویتامین ب.. کنگر.. سیرابی اینا بخور اگر هیچ کدام دم دستت نبود قرص ویتامین b6میل کن راستی بهت پیشنهاد میکنم از الان شیر دوران بارداری لیدی میل بخور و بارداری قطع نکن هم ویتامین خودت و جنین تامین باعث نمیشه الکی ورم کنی جنین تپل مپل میشه.... پیشاپیش بهت مادر شدنت تبریک میگم

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
ویتامین بیه  آره اسید فولیک ک واجبه دیگه  کمبود ویتامین بی اصلی ترین دلیل ویار شدیده

اوکی مرسی عزیزم حتما میخورم. من بارداری اولم اصلا ویار نداشتم حتی بدون خوردن مولتی!!! ولی خب این دفعه میترسم ویار بگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40