2777
2789
ماهم قصد خرید داریم می گن خوبه هرچی باشه از ایرانی ها بهتره🤦‍♀️

منم دقیقا شرایطم همینه فقط نمیدونم کارم درسته یا نه اخه الان بهترین ماشین ایرانی میگن دنا خوبه که من ابدا نمیخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا شرایطم همینه فقط نمیدونم کارم درسته یا نه اخه الان بهترین ماشین ایرانی میگن دنا خوبه که من ...

دنا بد نیست

ما صد درصد اگه ال ۹۰ صفر تولید می شد اونا می گرفتیم اما الان تصمیم داریم mvm x22 بگیریم

دنا بد نیست ما صد درصد اگه ال ۹۰ صفر تولید می شد اونا می گرفتیم اما الان تصمیم داریم mvm x22 بگیریم

تحقیق کردین گفتن خوبه؟ من یه ماشین در حد ۱ میلیارد نقد نهایت ماهی ۱۰ تومن قسط 

ما الان ال ۹۰ داریم من ازش خسته شدم ماشین خشکی هست 

ال ۹۰ خیلی خوبه تعجب می کنم می گی خسته شدی

خیلی ها به خاطر قیافه اش دوست ندارند ولی من مهم برام سواری اش که توی ماشین های ایرانی بهتر ازش نداریم

ال ۹۰ خیلی خوبه تعجب می کنم می گی خسته شدی خیلی ها به خاطر قیافه اش دوست ندارند ولی من مهم برام سوا ...

ببین صندلی خشکی داره. قدرت مانور ابدا نداره. ولی به شدت محکم و جون سخته