2777
2789

دیشب جشن تولد پسر جاریم بود برادر شوهرام  خواهر شوهرم نفری یه تومن هدیه داد ولی پارسال گه جشن یک سالگی دخترم بود و دعوتشون کردم بهترین پذیرایی رو ازشون کردم مهمونم خیلی داشتم هیچکس زیر پونصد نداده بود ولی اینا دست به یکی کردن و نفری ۲۰۰ تومن بیشتر ندادن اونشب اصلا برام مهم نبود ولی با کار دیشب شون دلم خیلی شکست همش دارم حرص میخورم اخه چرا انقدر فرق گذاشتن رابطمونم با هم خیلی خوبه با این حرکتشون از چشمم افتادن به نظرتون چطوری باهاشون برخورد کنم

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زور نمیشه که بیخیال مقایسه نکن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
شایدم بعد این ک فهمیدم تولد دختر شما کم دادن گفتن حداقل تو این یکی گند نزنیم

واقعا پس مال ما خار داشت

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

جاری منم بشدت با سیاسته

عروسی من پدرشوهرم بشدت خسیس بازی درآورد و از همه چی زد

طوریکه فامیلمون میگفتن خ زشت بوده پذیرایی کردنشون

ولی عروسی برادر شوهرم پدرشوهرم کارتشو داده بود دست جاریم گفته بود هر کاری دوست داری انجام بده

جاری منم بشدت با سیاسته عروسی من پدرشوهرم بشدت خسیس بازی درآورد و از همه چی زد طوریکه فامیلمون میگ ...

همش میگم بیخال ولی خیلی بهم برخورد

بنظرم دیگه تولد دعوتشون نکن یه کیک بگیر ببر کادو هم جمع کن اینجوری دلت خنک میشه و خرجی هم نکردی

خرجش واسم اهمیتی نداشت حتی با اینکه کمم دادن واسم مهم نبود

فقط کار دیشبشونو نتونستم هضم کنم

لابد داشته😂😂بیخی گلم خساس نشو هر کی هرجور کرد توام اونجوری ولش اعصابتو داغون نکن . 

دیشب خواب دیدم باه جاریام دعوام شد تو خواب نفری یه چک آبدار بهشون زدم دلم خنک شد🤣