2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سونو رحم و تخمدان از من گرفت ۱۸۰ اینا،سونو حاملگی گرفت ۲۴۰ بقیش هم بیشتر میشه شما بپرس از مرکز سون ...

شما کجایی عزیزم؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
شما کجایی عزیزم؟

عزیزم اومدم تو تاپیکت دیدم نوشتی فلاورجان 

به نظر من برای مشکلات پریودت پیش خانم الله دادیان برو خیلی کمک میکنه

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

عزیزم اومدم تو تاپیکت دیدم نوشتی فلاورجان  به نظر من برای مشکلات پریودت پیش خانم الله دادیان ب ...

آدرسشو بهم میدی گلم؟

داروهای دکتر خودمو مصرف میکنم ولی هنوز خون ریزیم قطع نشده! اجازه سونو رفتن هم ندارم تا وقتی پریودم

آدرسشو بهم میدی گلم؟ داروهای دکتر خودمو مصرف میکنم ولی هنوز خون ریزیم قطع نشده! اجازه سونو رفتن هم ...

آدرسش عزیزم تو خیابون طالقانی کوچه ی کنار شهرداری

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

سلام عزیزم هزینه سونو واژینال توی اصفهان ۱۸۰ هزار تومنه فکر کنم اشکالی نداشته باشد سونو واژینال بکن ...

سلام گلم

برای من سونو لگن رحم و ضمائمه! گفت میشه 265