2777
2789

من ۲بار پست گذاشتم 

بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشه( پست آموزشی بود )  نی نی یار پست من  تعطیل کرد 

این کار به منزله توهین به شعور من 

من حاضر نیستم همچین توهینی تحمل کنم 

مگه من بیکارم پست بزارم شما پاک کنید  

دوستان گلم اگه سوالی یا کارم داشتید بهم ایمیل بدین ادرس ایمیل من تو پست (ارتباط با من ) هستش 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

باهاشون صحبت کن دلیل حذف وبگن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاران محترم سایت گزارش میزنن خود به خود حذف میشه😒

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

اسی شما چیز بدی ننوشتی 

ولی یادت رفته مخاطبای نی نی سایت تو کدوم کشورن اکثرا 😑

خوب گلم واست گزارش زدن دیگه 

هضم پارتنر و ..... واسه یه سری مغزهای پوسیده سخته و هنجار شکنی 😕🙃

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اسی شما چیز بدی ننوشتی  ولی یادت رفته مخاطبای نی نی سایت تو کدوم کشورن اکثرا 😑 خوب گلم واست ...

اره عزیزم حق با تو ولی یکی دیگه آموزش مسواک زدن به سگ بودش

تو باید فقط اینجا از خیانت شوهرت بگی و از پرروییه خواهر شوهرت، فک کنم نینی یار تعطیل نکردن یمشت عقب ...

اره دقیقا بعضب ها همینا لیاقتشون نه چهارتا چیز جدید یادبگیرن

لابد اونم نجسه و نباید ازش حرف زد 😏🤦‍♀️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم یه عده سگ رو نجس می‌دونن😤😏و آنقدر درک و شعور ندارن که بفهمن قرار نیست همه هرچی اونا دوست داشتن بذارن شما ناراحت نشو عزیزم برای ماهم پیش اومده❤️

برای حال خوب قلبامون❤️🖤